Tijdens de sportweek geef je met je team sporttraining in diverse sporten, organiseer je toernooitjes en zeskampen en speel je met kinderen, tieners en jongeren wedstrijden. Door deze activiteiten bouw je aan een relatie met hen. Je raakt in gesprek met elkaar en jij deelt over jouw leven (met God) en de kinderen, tieners en jongeren die jij ontmoet, delen wat hen bezig houdt. Voor velen van hen is het al bijzonder dat jij daar voor ze bent en met ze sport, maar vooral ook dat je oprechte aandacht hebt, de tijd neemt en interesse in hun leven toont. Reken er maar op dat dit impact heeft in hun leven!

Follow up

Elke outreach in Nederland wordt georganiseerd in samenwerking met een lokale kerk. Athletes in Action traint leiders van deze kerk voorafgaand aan de outreach zodat zij goed weten wat sport ministry is. We helpen hen om, naast een outreach in de zomer, ook vaker in de wijk te sporten. Dat kan maandelijks, elke twee weken of zelf wekelijks zijn. Op die manier wordt blijvend geïnvesteerd in de relatie met kinderen, tieners en jongeren die Jezus niet kennen.

Kies de outreach die bij je past!

Omdat we met verschillende kerken samenwerken, is er een divers aanbod outreaches. Op onze website kun je meer lezen in welke periode in welke steden je mee kunt doe. Van elke outreach kun je lezen met welke doelgroep je werkt en hoe de outreach in die stad of wijk er uit ziet.

MLK 2

‘If you can’t fly then run, if you can’t run then walk, if you can’t walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward’

- Martin Luther King, Jr.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam