Belangrijk om te weten

  • Voor de outreach moet je zelf een reisverzekering afsluiten.
  • Controleer of je paspoort nog lang genoeg geldig is. Voor sommige landen geldt dat het paspoort nog een half jaar geldig moet zijn op moment van aankomst.
  • De prijzen op de website voor de outreaches zijn richtprijzen. De definitieve prijs wordt vastgesteld op het moment dat de tickets zijn geboekt.
  • De outreach duurt tot terugkomst op het vliegveld. Vervoer vanaf hier is op eigen gelegenheid.
  • Als je minderjarig bent, dan vragen we om toestemming van je ouders/verzorgers. Een document hiervoor is te downloaden bij de aanmelding.

Internationale samenwerking

Om de impact van een outreach zo groot mogelijk te laten zijn, worden de locaties voor de outreaches zorgvuldig geselecteerd. In veel landen werken we samen de lokale Athletes in Action en/of Agape organisatie. Daarnaast werken we altijd samen met een lokale kerk. Hierdoor weten we zeker dat het werk wat wij doen kan worden gecontinueerd door de kerk of past binnen breder missionair werk. Jouw komst staat dus niet op zichzelf, maar is onderdeel van een bredere samenwerking. Het doel is dat de lokale mensen kunnen verder bouwen op wat er tijdens de outreach gebeurt.

Onze ervaring is dat jouw impact nog groter wordt wanneer je nog eens terugkomt in het land waar je op outreach bent geweest. We moedigen je daarom van harte aan om voor meer dan één keer betrokken te zijn bij de outreachpartner.

Project- of teamleider worden?

Wil jij groeien als leider en lijkt het je gaaf om een buitenland-avontuur mogelijk te maken voor anderen? Of wil je een outreach organiseren naar een land waar jouw hart sneller voor klopt? Laat het ons dan weten want wij helpen je graag!

Als project- of teamleider bereid je je team voor op het komende avontuur. Je speelt een belangrijke rol in het afstemmen met de lokale partners. Samen met andere leiders word je begeleid en getraind voor deze rol.

Is dit wat voor jou? Neem dan contact op met info@athletesinaction.nl

Aron Snippe

‘Ik heb God gedankt voor het feit dat ik leef, dat ik kan sporten…’

- Oud-deelnemer Aron Snippe

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam