In de eerste week van de zomervakantie van 24 t/m 28 juli 2023 gaan we sporten van 14:00-16:30 uur met kinderen t/m groep 8 en in de avond van 19:00-21:00 uur met jongeren en fanatiekelingen die zich nog jong voelen!

Met een positief en enthousiast kerkteam organiseren wij de sportweek om God groot te mogen maken door middel van sport, spel en getuigenis. Het team bestaat uit leden van verschillende kerken in Vroomshoop, namelijk de Pinkstergemeente, Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt, Protestantse Kerk Nederland (PKN) en de Baptistengemeente. We mogen als 1 gezamenlijk team Gods liefde uitdragen. Dat maakt de sportweek in Vroomshoop juist zo gaaf!

In de sportweek trekken we intensief met de kinderen en jongeren op en willen wij doormiddel van sport een relatie opbouwen. Door onze woorden en daden willen wij aan de kinderen, jongeren, maar ook de buurtbewoners laten zien wat geloven echt inhoudt. De liefde die wij mogen ontvangen, mogen wij doorgeven aan deze mensen. Juist hierdoor ontstaan de mooie gesprekken die we met kinderen en jongeren mogen hebben over het geloof!

Voordat de outreach begint hebben wij een voorbereidingsweekend. Dit weekend start op vrijdagavond 23 juli en vindt al plaats in het dorp zelf. Zo ben je met je sportteam helemaal klaar gestoomd om er een mooie en vooral sportieve week van te maken!

Lijkt het jouw gaaf om hieraan mee te doen? We zijn we nog op zoek naar een teamleider voor ons team in Vroomshoop!  Is een outreach niets voor jou, dan nodigen we je graag uit om samen met ons te bidden dat God Zijn werk door ons heen mag doen en mensen aangeraakt zullen worden met Zijn liefde.

Voorbereiding

Je teamleiders helpen je om goed voorbereid aan de outreach te beginnen. Voor dat de outreach begint, kom je een paar keer met je team bij elkaar. Tijdens deze momenten ontmoet je alle teamleden en word je geestelijk, fysiek en praktisch voorbereid.

Outreach naar Vroomshoop

16 – 22 juli 2022

Prijs

 • €0-
 • Naar aanmeldformulier »

  Deel deze outreach

  Deel via Whatsapp Deel op Facebook

  Hulp nodig?

  Kom je er niet uit, of heb je vragen?
  We helpen je graag verder. Stuur een e‑mail naar info@athletesinaction.nl

  Nelson Mandela

  ‘Sport has the power to change the world’

  - Nelson Mandela

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

  E-mailadres *
  Voornaam *
  Achternaam