Meerdere (top)sporters zijn beschikbaar voor een spreekbeurt op locatie. Centraal in het spreken staat Gods Woord (de Bijbel) en wat Jezus in hun leven heeft gedaan en nog steeds doet.

De aanvraag en de evaluatie gaat via Athletes in Action, en het financiële gedeelte wordt geregeld door onze moederorganisatie Stichting Agapé. De invulling omtrent het spreken, bijv. thema en tijdsduur, kan na een aanvraag rechtstreeks overlegd worden met de spreker. De sprekersvergoeding bedraagt bij één spreekbeurt van circa 30 minuten €150,- excl. reiskosten (€ 0,19 per kilometer) en een collecte om ons werk te ondersteunen.

Wij doen ons best om verzoeken te honoreren, maar de agenda’s van topsporters zijn onregelmatig en soms pas laat bekend.

Aanvraag spreekbeurt

Vul onderstaand formulier in om een spreekbeurt aan te vragen. Na ontvangst en verwerking van het formulier nemen we zsm contact met je op.

Martin-Jan

‘Denk nooit te klein van God, Hij kan door verschillende situaties heen werken.’

- Oud-deelnemer Martin-Jan, op outreach in Kroatië

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam
Coronavirus

In verband met het Coronavirus zijn op dit moment al onze activiteiten onder voorbehoud. Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates!