Over Athletes in Action

Athletes in Action is een beweging van christelijke sporters. Door onze aderen stroomt hartstocht voor sport en een passie voor mensen. Daarom vinden we het te gek wanneer sporters niet alleen goed presteren maar ook tot bloei komen als persoon.

Onder de indruk van God en Zijn liefde maken we daarom bewust tijd en ruimte in ons leven voor anderen. Noem ons hoogvliegers en ambitieus maar we zijn gek genoeg om te geloven dat de hele sportwereld kan veranderen doordat wij ons leven delen met elke sporter die we kennen. Eén voor één. Met duizenden AIA’ers tegelijk. Dit hebben we verwoord in onze missie:

De sportwereld bereiken met het evangelie van Jezus

meer over de visie

 

Wat doen wij?

We bouwen oprechte relaties met niet-christelijke sporters en bieden christelijke sporters inspirerende en levensveranderende momenten. Toffe activiteiten, inspirerende events en avontuurlijke reizen in het buitenland zijn fantastische mogelijkheden om te groeien. Jongeren worden diep veranderd in hun eigen relatie met God en worden tegelijk uitgedaagd om het evangelie niet alleen te geloven, maar ook te delen.


Wij zijn altijd in beweging

AIA Tournaments
Events
Huddle
24/11 Huddle
Sportcommunity
Sportkampen
Sportweken & Outreaches