Over Athletes in Action

Athletes in Action is een beweging van christelijke sporters. Door onze aderen stroomt hartstocht voor sport en een passie voor jonge mensen. Daarom vinden we het te gek wanneer sporters niet alleen goed presteren maar ook tot bloei komen als persoon.

Wij geloven dat we met elkaar een verschil kunnen maken in levens van anderen door Gods onvoorwaardelijke liefde te delen. Daarom zetten we ons in om impact te hebben op levens van jongeren zodat zij tot bloei komen. Omdat we samen meer kunnen dan alleen, inspireren we ook andere christenen om in actie te komen. Wanneer iedereen dat doen op zijn eigen plek, in zijn eigen wijk en eigen stad, zal de gezamenlijke impact enorm zijn. Die ambitie hebben we voor ogen bij alles wat we doen.

 

Wat doen wij?

We inspireren en mobiliseren jongeren om in actie te komen en door middel van sport Gods liefde te delen. Dat doen we door hen inspirerende en levensveranderende momenten te bieden. Toffe activiteiten, inspirerende events en avontuurlijke outreaches hebben impact in hun leven en zijn fantastische mogelijkheden om te groeien. Jongeren die meer willen, bieden we een plek om verder getraind en gevormd te worden. We zien dat jongeren hierdoor veranderen en groeien in hun eigen relatie met God en tegelijk worden uitgedaagd om het evangelie niet alleen te geloven, maar ook te delen.


Wij zijn altijd in beweging

AIA community
21/10 AIA Community Houten
AIA Tournaments
Events
29/07 Sportkampen 2019 Tieners
Huddle
28/10 Huddle voetbal
Sportkampen
29/07 Sportkampen 2019 Tieners
Sportweken & Outreaches
28/04 Outreach Barcelona Voetbal 2019
×
21/10
AIA Community Houten

AIA community
21/10
AIA community Houten

AIA community
28/04
Outreach Barcelona Voetbal 2019

0 Sportweken & Outreaches
10/07
Outreach Israel 2019

0 Sportweken & Outreaches
29/07
Sportkampen 2019 Tieners

0 Events