Een outreach verandert niet alleen jouw leven, want jouw bezoek aan het outreach land heeft ook impact op de mensen die je daar ontmoet. Jij gaat Gods onvoorwaardelijke liefde delen met mensen die God niet kennen. Hoe gaaf zou het zijn als zij die Liefde echt gaan ervaren en beleven!

Alle outreaches staan bol van sport, avontuur en prachtige ontmoetingen. Je werkt in een team van Nederlandse sporters samen met een lokale kerk. De kerk bereidt jullie bezoek in samenwerking met ons voor en zorgt dat alles goed geregeld is. In onze outreaches bieden we jouw de kans om je talenten in te zetten en te groeien in geloof, karakter, leiderschap en meer.

Omdat we weten dat een outreach impact gaat hebben op jou en de mensen die je gaat ontmoeten, willen we je de kans niet onthouden om dit avontuur mee te maken. Ga dus mee met één van onze teams en beleef 1 of 2 weken vol sport, geloof en avontuur.

MLK 1

‘The ultimate measure of a man is not where he stands in moments of comfort and convenience, but where he stands at times of challenge and controversy’

- Martin Luther King, Jr.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam
Coronavirus

In verband met het Coronavirus zijn op dit moment al onze activiteiten onder voorbehoud. Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates!