Door onze tweewekelijkse sportcommunity zijn we inmiddels een bekend gezicht in de wijk en mogen we regelmatig vertellen over God en Jezus en Zijn liefde voor hen. Mogen we je uitdagen om anderhalf week van je zomer apart te zetten om dit prachtige avontuur aan te gaan? In het besef dat de kleine dingen die we met God mogen doen grote impact kunnen hebben.

Voorbereiding
Voordat we op outreach gaan is er een knallende voorbereidingsconferentie. Een conferentie vol mooie trainingen, teambuilding, geloof, gezelligheid en sport & spel! Op deze manier kan je de week daarop samen als één team op het sportveld staan en ben je geestelijk, fysiek en praktisch toegerust! Tijdens dit event ontmoet je ook andere teams die op outreach gaan. De voorbereidingsconferentie is een samenwerking van Athletes in Action, Next Move en Youth for Christ en zal worden gehouden van woensdag 7 juli tot zaterdag 10 juli 2021 in Zwolle. Voor meer informatie over de voorbereidingsconferentie (de Schellerberg-Conferentie) en voor aanmelding hiervoor kun je terecht op deze website. <https://yfczwolle.events.idloom.com/> De hierop aansluitende zomersportweek is van 12 t/m 18 juli.

We hopen dat het een levensveranderende en waardevolle tijd voor jou, het team en de mensen om je heen mag zijn. Word jij onderdeel van ons team?

Voorbereiding

Je teamleiders helpen je om goed voorbereid aan de outreach te beginnen. Voor dat de outreach begint, kom je een paar keer met je team bij elkaar. Daarnaast is er een verplicht voorbereidingsevent begin juli. Tijdens dit event ontmoet je alle teams die in de zomer van 2021 meedoen aan een outreach en word je geestelijk, fysiek en praktisch voorbereid.

Outreach naar Enschede Acaciaplantsoen

7 – 18 juli 2021

Prijs

 • €199,-
 • Naar aanmeldformulier »

  Deel deze outreach

  Deel via Whatsapp Deel op Facebook

  Hulp nodig?

  Kom je er niet uit, of heb je vragen?
  We helpen je graag verder. Stuur een e‑mail naar info@athletesinaction.nl

  Nienke

  ‘We hebben fanatiek gesport, relaties gebouwd en onze verhalen gedeeld over Jezus’ opofferende liefde’

  - Oud-deelnemer Nienke, op outreach in Libanon

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

  E-mailadres *
  Voornaam *
  Achternaam
  Coronavirus

  In verband met het Coronavirus zijn op dit moment al onze activiteiten onder voorbehoud. Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates!