Komende zomer van maandag 10 juli tot en met vrijdag 14 juli staan wij in de Haarwijk van Gorinchem. Hier staan we inmiddels al 12 jaar! Hierdoor hebben we hebben een leuke, diepgaande connectie met de wijk. ’s Middags sporten we met de kinderen tot 13 jaar. We geven clinics en sluiten altijd af met een sportieve partij voetbal/volleybal. ’s Avonds sporten we met iedereen die ouder is dan 13. Doordat de sportweek ieder jaar in de eerste week van de zomervakantie (regio midden Nederland) wordt gehouden staat dit bij veel mensen uit de omgeving op de agenda. Onze sportweek wordt dan ook druk bezocht door gemiddeld 80-90 kinderen in de middag en 50 jongeren en volwassenen ’s avonds. Hier zijn we blij en dankbaar voor!

Kom jij ook?

Voorbereiding

Je teamleiders helpen je om goed voorbereid aan de outreach te beginnen. Voor dat de outreach begint, kom je een paar keer met je team bij elkaar. Tijdens deze momenten ontmoet je alle teamleden en word je geestelijk, fysiek en praktisch voorbereid.

Outreach naar Gorinchem

10 – 14 juli 2023

Naar aanmeldformulier »

Deel deze outreach

Deel via Whatsapp Deel op Facebook

Hulp nodig?

Kom je er niet uit, of heb je vragen?
We helpen je graag verder. Stuur een e‑mail naar info@athletesinaction.nl

Erik

‘Hij liet me een nieuwe kant van Hemzelf zien en ik mocht in dat licht mijn eigen talenten en gaven ontwikkelen. En gelukkig blijft dit doorgaan!’

- Erik Janssen, al meer dan 15 jaar betrokken bij AIA

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam