AIA Familyevent

Op 24 april 2022 organiseert Athletes in Action het Familyevent. Dit is hét event voor iedereen die van sport en Jezus houdt! En ook het moment waarop AIA’ ers vanuit heel Nederland op één plek bij elkaar komen om elkaar te ontmoeten, nieuwe inspiratie te krijgen en van elkaar te horen welke impact het werk van AIA heeft op de verschillende plekken waar we actief zijn. Het is ook hét moment bij uitstek om kennis te maken met AIA en te zien waar jij mee kan doen.
Lees verder en aanmelden

 

AIA Celebration

Op 2 oktober 2022 organiseert Athletes in Action de AIA Celebration. Dit feestelijke event zal in het teken staan van het vieren wat God in het afgelopen seizoen heeft gedaan in levens van leiders, sportkamptieners, deelnemers van outreaches en leiders en tieners in de AIA Community’s.  Tijdens het event is er veel tijd om elkaar te ontmoeten en verhalen te delen, maar ook om lekker te sporten en te eten. Je krijgt een bemoedigende boodschap van een van onze (gast)sprekers, een fantastische band leidt de aanbidding en we kijken met elkaar vooruit naar de toekomst van Athletes in Action.

Lees verder en aanmelden

Voorbereidingsevent

Het voorbereidingsevent is het trainingsevent waar alle teams die aan een outreach in Nederland of het buitenland meedoen worden getraind. Dit jaar is dit event van 13 – 16 juli 2022 en verplicht voor alle deelnemers aan de outreaches.

Lees verder en aanmelden

Martin-Jan

‘Denk nooit te klein van God, Hij kan door verschillende situaties heen werken.’

- Oud-deelnemer Martin-Jan, op outreach in Kroatië

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam