Wilhelm Cnossen
Leider AIA
Ik ben Wilhelm Cnossen, getrouwd met Anita en vader van 6 kinderen. Sinds 2004 zijn wij als echtpaar werkzaam bij Athletes In Action. Na diverse afdelingen te hebben geleid, ben ik sinds september 2017 aanvoerder van Athletes in Action. Sport is een van mijn grootste passies en het is fantastisch om bij Athletes In Action van mijn passies mijn werk te kunnen maken! In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sporthal, op het sportveld of de racefiets te vinden en trek ik op met sporters in een huddle. Daarnaast spreek ik regelmatig in kerken en geef ik workshops en trainingen over diverse onderwerpen.
E-mailSteun mijn werk
Anita Cnossen
Communicatie en coaching
Ik ben Anita Cnossen, getrouwd met Wilhelm en moeder van 6 kinderen. Sinds 2004 zijn wij als echtpaar betrokken bij Athletes in Action. Ik heb een passie voor tekst schrijven en communicatie, daarnaast help ik binnen ons team onze medewerkers om hun achterban te vormen en betrokken te houden. Ik vind het een voorrecht om met AIA te investeren in levens van kinderen, tieners en jongeren. Mijn droom is dat hun leven verandert doordat zij Jezus echt leren kennen en zijn Liefde zichtbaar wordt in alles wat zij doen.
E-mailSteun mijn werk
Wytze Bezemer
Teamleider Community’s
Ik ben Wytze Bezemer, en ik ben ontzettend enthousiast over Athletes in Action. De fantastische combinatie van sport en geloof is mij op het lijf geschreven. Daarom werk ik graag mee aan events van AIA om meer en meer jongeren in actie te zien komen. Met z’n allen kunnen we een enorme impact maken in ons land! In Houten ben ik leider van de AIA community die iedere week sport met jongeren uit de wijk. Op die manier kan ik zelf impact maken en andere jongeren in de praktijk leren ook in actie te komen.
Steun mijn werkEmail
Nella Olieman
AIA Academy
Ik ben Nella Olieman, en ik help mee met de ontwikkeling van discipelschapstrajecten van Athletes in Action. In deze trajecten kunnen jongeren verder groeien en ontwikkelen op geestelijk en persoonlijk vlak. Mijn verlangen is dat er een beweging door Nederland gaat waarin jongeren Jezus leren kennen, groeien in hun geloof en in actie komen om een impact te maken in levens van anderen. Ik geloof dat door het investeren in mensen en in relaties Jezus zichtbaar gaat worden in Nederland.
E-mailSteun mijn werk
Frans van Aken
Coach community's
Ik ben Frans van Aken, getrouwd met Anja en vader van vier prachtige kinderen: Nataël, Matthias, Elin en Jonah. Ik verlang ernaar dat elke jongere het avontuur met Jezus aangaat en Hem gaat volgen. Als trainer/coach van AIA community’s doe ik dit door het coachen van leiders in het opstarten, leiden en doorgroeien van hun eigen community. Als leider van AIA community Het Pand in Groningen (sinds de zomer van 2013) daag ik jongeren uit kerken uit om samen met een team vrijwilligers wekelijks sportactiviteiten voor kinderen en tieners uit de Korrewegwijk te organiseren. We bouwen aan relaties, delen ons geloof door middel van praatjes en gesprekken over de Bijbel en onze persoonlijke relatie met God en zijn een gemeenschap waarin we Jezus beter willen leren kennen.
E-mailSteun mijn werk
Birgit Oosterom
Sportkampen
Ik ben Birgit en projectleider sportkampen bij AiA. Van mijn 12e tot mijn 17e heb ik zelf deelgenomen aan de sportkampen. Nu ben ik al een aantal jaar sportkamp coach en tegenwoordig ook projectleider. Dit doe ik omdat sportkampen mij deels hebben gevormd als persoon en als christen. Zo werd ik op sportkamp voor het eerst geraakt door het evangelie en begon daar mijn relatie met God. Er zijn zoveel momenten die ik op sportkamp heb meegemaakt en meedraag in mijn hart, dat dit mij motiveert en inspireert om te groeien in geloof, sport, relaties en het werken voor de sportkampen.
E-mail
Bastiaan Manschot
Sportchaplain
E-mail
Ardon de Waard
Leidersteam
Ik ben Ardon de Waard, getrouwd met Miranda en we hebben twee prachtige kinderen, Naomi & Aron Levi. Ik ben onderdeel van het leidersteam van AiA en in het dagelijks leven werk ik als docent lichamelijke opvoeding op een middelbare school. Voetbal en geloof hebben een grote invloed op mijn leven gehad. Als voetballer debuteerde ik in het 1e elftal bij Heerenveen. Daar moest ik tevens kiezen: of mij laten dopen, of met Heerenveen mee naar Roda JC. Uiteindelijk koos ik ervoor om mij te laten dopen. Dit was een van de beste keuzes die ik in mijn leven gemaakt heb. Mijn verlangen is dat (jonge) mensen ervoor kiezen God te volgen ‘no matter what’.
E-mail
Tijmen Stuut
AIA Academy
Ik ben Tijmen Stuut, getrouwd met Monique en vader van Sarah, Jonah en Judah. Tot mijn bekering was sport mijn afgod, inmiddels staan de Here God en Zijn Woord al jaren op de eerste plaats. Mijn missie en passie is de Grote Opdracht en daarvoor zet ik mij o.a. in bij AiA als onderdeel van het Leidersteam en de Academy: ieder mens, dus ook iedere sporter, heeft de Here Jezus en Zijn onderwijs nodig.
E-mailSteun mijn werk
Jolien Koudstaal
Medewerker AIA Community's
Ik ben Jolien Koudstaal en sinds september 2020 ben ik in dienst bij AIA. Mijn droom was om binnen mijn werk m’n passie voor jongeren, sport en geloof te combineren. Precies dit is wat we doen bij Athletes in action en juist hierdoor ben ik zo enthousiast over het werk wat we doen. Ik focus me binnen AIA vooral op de sportcommunity’s. Dit zijn plekken waar we impact maken in de levens van jongeren, zowel christelijk als niet-christelijk. Juist het verbinden, het uitdagen, het investeren in relaties en het laten zien van Jezus’ liefde is wat mij drijft. Ik verlang er naar dat elke jongere gezien wordt en ontdekt wie Jezus voor hem of haar persoonlijk is.
E-mailSteun mijn werk
Tashedia Brazil
Medewerker AIA Community's
Dios ta bon! Oftewel: God is goed in het Papiaments. Mijn naam is Tashedia Brazil. Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Athletes in Action. Het is een voorrecht voor mij om jonge mensen in aanraking te brengen met het hart van God, zodat ze tot het besef mogen komen dat ze onvoorwaardelijk geliefd zijn! In Nederland groeien veel jonge mensen op in thuissituaties waar ze weinig liefde ervaren. Toen ik 19 jaar was, heb ik een bijzondere ontmoeting gehad met God. Hierdoor heb ik mijn leven aan God willen geven. Dit had een geweldige impact op mijn identiteit als mens. En werkelijk waar: God is vol liefde en genade. Ik voel mij geroepen om dit goede nieuws verder te verspreiden. In mijn vrije tijd geef ik onder andere danslessen en -workshops. En last but not least: ik vind het fijn om quality time te hebben met mijn familie en vrienden.
E-mailSteun mijn werk
Giovann Pauli
Teamleider AIA Academy
Ik ben Giovann Pauli, getrouwd met Christien. Toen ik rond 2014 echt tot geloof kwam, werd ik uitgedaagd door een vriend om mee te doen bij een sportcommunity van Athletes in Action. Deze community was de plek waar ik kon groeien in mijn geloofsleven, waar ik uitgedaagd werd om te getuigen van mijn geloof en hoe ik door de relaties met anderen de liefde van Jezus kon laten zien. Dit resulteerde erin dat ik mij in 2016 liet dopen en mijn leven aan Jezus gaf nadat ik naar Oeganda was geweest op sportoutreach. Vanaf toen heb ik Jezus aangenomen als redder en ook HEER. Daarna ben ik als vrijwilliger betrokken gebleven bij Athletes in Action en ben ik sinds 2019 hier ook werkzaam. Binnen AiA ben ik werkzaam bij het team AIA Academy waar er wordt nagedacht over het toerusting en het ontwikkelen van materialen en tools. Tijdens de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat mensen steeds meer afstand nemen van geloof en God, net zoals ik deed. Daarbij zie ik dat christenen moeite hebben om Jezus te volgen in deze wereld met al zijn afleidingen. Ik ervaar het als mijn missie om christenen te helpen en stimuleren te groeien in hun relatie met Jezus en als zijn discipel te leven, in woorden en daden. Dit omdat ik in mijn eigen leven zie wat voor impact het heeft gehad. Ik wil hen helpen hoe zij kunnen getuigen op een manier die bij hen past, zodat ze een inspiratie mogen zijn in hun omgeving en anderen kunnen discipelen.
E-mailSteun mijn werk
Miljenko Bojcic
Samen ‘de sportwereld’ een betere plek maken om samen te komen! Ik ben opgegroeid in een niet-gelovig gezin in Kroatië. Als 10-jarige droomde ik ervan om profvoetballer te worden. Toen ik 21 was, leerde ik Jezus op een persoonlijke manier kennen en ben ik het Evangelie gaan delen door middel van sport om zo Jezus zichtbaar te maken in woord en daad. Samen met mijn vrouw en drie kinderen woon ik nu in Amstelveen. Als voetbalcoach bij de plaatselijke voetbalclub streef ik ernaar om andere coaches en spelers te helpen met het ontwikkelen van een groei-mentaliteit en hun de kans te geven om het maximaal mogelijke te bereiken. Door te geloven, te groeien en door te doen wil ik zoveel mogelijk mensen met de liefde van Jezus Christus bereiken zodat zij zich ten volle kunnen ontwikkelen.
Steun mijn werk
Menno van Dijk
Medewerker AIA Academy
Mijn naam is Menno van Dijk en ik werk bij de Academy van Athletes in Action. Ik ben bij Athletes in Action terecht gekomen omdat ik hele mooie en leerzame ervaringen heb meegemaakt tijdens mijn deelname als leider van een sportkamp. Het geeft me veel energie als ik doormiddel van sport jongeren enthousiast zie worden voor God en ik verlangde erna om langer dan een week jonge sporters helpen om God te leren kennen. Vanuit die motivatie ben ik binnen het team AIA Academy aan de slag gegaan. Binnen het team AIA Academy wordt nagedacht over toerusting en het ontwikkelen van materialen en tools. Ik ben gepassioneerd om sportende jongeren te onderwijzen en te begeleiden in het steeds beter leren kennen van God. Door deze rol hoop en geloof ik dat ik tot ondersteuning mag zijn voor AIA en in het dienen van de enige en allerhoogste God!
E-mail
Thijs Joosse
Medewerker Events
Ik ben Thijs Joosse en werk sinds kort bij Athletes In Action. Op dit moment werk ik mee bij de verschillende events van AIA en denk ik mee over de geestelijke en praktische inhoud daarvan. Iedere zondag sport ik in de AIA community in Houten met veel tieners en jongeren uit de wijk. De combinatie sport en geloof vind ik echt té gek!
E-mailSteun mijn werk
Riëtte Krijgsheld
Sportkampen
E-mail
Ronald Hoogerbrug
Community's
Mijn naam is Ronald Hoogerbrug. Ik ben begin 2018 gestart met mijn werk bij Athletes in Action in team Community’s. Mijn vrouw is iedere week actief bij de community Streetlink in de Rotterdamse wijk Delfshaven. Dat heeft ons zo aangesproken en geïnspireerd dat we in 2018 in onze eigen woonplaats een nieuwe community zijn gestart.
E-mailSteun mijn werk
Iris Hoogerbrug
Community’s
Mijn naam is Iris Hoogerbrug. Ik werk sinds eind 2017 bij Athletes in Action in team Community’s. Begin 2018 zijn we in onze eigen woonplaats een nieuwe community gestart.
E-mailSteun mijn werk
Roel Poot
Sportkampen
E-mail
Sarah Ramaker
Medewerker Sportkampen
Paul Tulp
medewerker Sportkampen
Berto Veenvliet
medewerker Sportkampen
Email
Lourens Fieten
Coordinator Benefiettoernooi

Aron Snippe

‘Ik heb God gedankt voor het feit dat ik leef, dat ik kan sporten…’

- Oud-deelnemer Aron Snippe

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam