Wytze Bezemer
Teamleider Community’s
Ik ben Wytze Bezemer, en ik ben ontzettend enthousiast over Athletes in Action. De fantastische combinatie van sport en geloof is mij op het lijf geschreven. Daarom werk ik graag mee aan events van AIA om meer en meer jongeren in actie te zien komen. Met z’n allen kunnen we een enorme impact maken in ons land! In Houten ben ik leider van de AIA community die iedere week sport met jongeren uit de wijk. Op die manier kan ik zelf impact maken en andere jongeren in de praktijk leren ook in actie te komen.
Steun mijn werk
Wilhelm Cnossen
Leider AIA
Ik ben Wilhelm Cnossen en sinds 2004 werkzaam bij Athletes In Action. Na diverse afdelingen te hebben geleid, ben ik sinds september 2017 aanvoerder van Athletes in Action. Sport is een van mijn grootste passies en het is fantastisch om bij Athletes In Action van mijn passies mijn werk te kunnen maken! In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sporthal, op het sportveld of de racefiets te vinden en trek ik op met sporters in een huddle. Daarnaast spreek ik regelmatig in kerken en geef ik workshops en trainingen over diverse onderwerpen.
E-mailSteun mijn werk
Thijs Joosse
Medewerker Events
Ik ben Thijs Joosse en werk sinds kort bij Athletes In Action. Op dit moment werk ik mee bij de verschillende events van AIA en denk ik mee over de geestelijke en praktische inhoud daarvan. Iedere zondag sport ik in de AIA community in Houten met veel tieners en jongeren uit de wijk. De combinatie sport en geloof vind ik echt té gek!
E-mailSteun mijn werk
Nella Olieman
AIA Academy
Ik ben Nella Olieman, en ik help mee met de ontwikkeling van discipelschapstrajecten van Athletes in Action. In deze trajecten kunnen jongeren verder groeien en ontwikkelen op geestelijk en persoonlijk vlak. Mijn verlangen is dat er een beweging door Nederland gaat waarin jongeren Jezus leren kennen, groeien in hun geloof en in actie komen om een impact te maken in levens van anderen. Ik geloof dat door het investeren in mensen en in relaties Jezus zichtbaar gaat worden in Nederland.
E-mailSteun mijn werk
Riëtte Krijgsheld
Sportkampen
E-mail
Ronald Hoogerbrug
Community's
Mijn naam is Ronald Hoogerbrug. Ik ben begin 2018 gestart met mijn werk bij Athletes in Action in team Community’s. Mijn vrouw is iedere week actief bij de community Streetlink in de Rotterdamse wijk Delfshaven. Dat heeft ons zo aangesproken en geïnspireerd dat we in 2018 in onze eigen woonplaats een nieuwe community zijn gestart.
E-mailSteun mijn werk
Iris Hoogerbrug
Community’s
Mijn naam is Iris Hoogerbrug. Ik werk sinds eind 2017 bij Athletes in Action in team Community’s. Begin 2018 zijn we in onze eigen woonplaats een nieuwe community gestart.
E-mailSteun mijn werk
Frans van Aken
Coach community's
Ik ben Frans van Aken, getrouwd met Anja en vader van vier prachtige kinderen: Nataël, Matthias, Elin en Jonah. Ik verlang ernaar dat elke jongere het avontuur met Jezus aangaat en Hem gaat volgen. Als trainer/coach van AIA community’s doe ik dit door het coachen van leiders in het opstarten, leiden en doorgroeien van hun eigen community. Als leider van AIA community Het Pand in Groningen (sinds de zomer van 2013) daag ik jongeren uit kerken uit om samen met een team vrijwilligers wekelijks sportactiviteiten voor kinderen en tieners uit de Korrewegwijk te organiseren. We bouwen aan relaties, delen ons geloof door middel van praatjes en gesprekken over de Bijbel en onze persoonlijke relatie met God en zijn een gemeenschap waarin we Jezus beter willen leren kennen.
E-mailSteun mijn werk
Anita Cnossen
coach MPD
Ik ben Anita Cnossen. Sinds 2004 ben ik betrokken bij Athletes in Action. Binnen ons team help ik onze medewerkers om hun achterban te vormen en betrokken te houden. Ik vind het een voorrecht om met AIA te investeren in levens van kinderen, tieners en jongeren. Mijn droom is dat hun leven verandert doordat zij Jezus echt leren kennen en zijn Liefde zichtbaar wordt in alles wat zij doen.
E-mail
Birgit Oosterom
Sportkampen
Ik ben Birgit en projectleider sportkampen bij AiA. Van mijn 12e tot mijn 17e heb ik zelf deelgenomen aan de sportkampen. Nu ben ik al een aantal jaar sportkamp coach en tegenwoordig ook projectleider. Dit doe ik omdat sportkampen mij deels hebben gevormd als persoon en als christen. Zo werd ik op sportkamp voor het eerst geraakt door het evangelie en begon daar mijn relatie met God. Er zijn zoveel momenten die ik op sportkamp heb meegemaakt en meedraag in mijn hart, dat dit mij motiveert en inspireert om te groeien in geloof, sport, relaties en het werken voor de sportkampen.
E-mail
Bastiaan Manschot
Sportchaplain
E-mail
Ardon de Waard
Leidersteam
E-mail
Ailina Verhoek
Coordinator G-sport
Mijn naam is Ailina Verhoek en ik ben verantwoordelijk voor de organisatie van het G-voetbaltoernooi en de G-sportkampen. Ik heb een warm hart voor mensen met een verstandelijke beperking en geniet er enorm van om met hen op te trekken en samen meer over Jezus te ontdekken.
E-mail
Tijmen Stuut
AIA Academy
E-mail
Jolien Kuijsten
Community's
E-mail
Shedia Brazil
E-mail
Roel Poot
Sportkampen
E-mail
Giovann Pauli
Teamleider AIA Academy
E-mail
Lourens Fieten
Coordinator Benefiettoernooi
Menno van Dijk
Stagiair AIA Academy
E-mail
Pierre Weima
Stagiair Community's
E-mail

MLK 1

‘The ultimate measure of a man is not where he stands in moments of comfort and convenience, but where he stands at times of challenge and controversy’

- Martin Luther King, Jr.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam
Coronavirus

In verband met het Coronavirus zijn op dit moment al onze activiteiten onder voorbehoud. Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates!