Athletes in Action is al meer dan 25 jaar partner voor de lokale kerk en ondersteunt de kerk met training en coaching zodat lokaal een bloeiende sportministry ontstaat.

Wil jij ontdekken hoe jij met je kerk sport kunt gebruiken om impact te maken in jouw wijk, dorp of stad? Boek dan een AIA Experience voor jouw kerk, jeugdgroep, oudstenraad of school.

Tijdens de AIA Experience vertellen wij je meer over onze visie en delen we onze ervaringen en verhalen over sport ministry en de kracht van sport. Omdat we sporters zijn, komen we ook met elkaar in beweging zodat je ook zelf kunt ervaren hoe groot de impact van sport is. Na de Experience helpen we je met veel plezier om een sportdag, sportweek of sport community te starten zodat je via sport blijvend impact kunt maken in levens van mensen.

Aanmeldformulier

Ontzettend leuk dat je geinteresseerd bent in de AIA Experience! We zien er naar uit je binnenkort te ontmoeten. Vul hieronder je gegevens in om een AIA Experience te bezoeken of een AIA Experience aan te vragen voor je eigen kerk of regio


Vul hier je rol in. Bijvoorbeeld voorganger, oudste, jeugdleider, etc


Tim

‘Na opgekeken te hebben tegen de sporters van AIA die in onze stad kwamen sporten, werd het mijn beurt om deel uit te maken van zo’n team’

- Tim Bakker, Community Enschede

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam