Unieke inzameling voor Joey

Onze sportpastor, Bastiaan Manschot, gaat op deze dag langs alle 16 teams die op dat moment in de toenmalige Topklasse speelden (zelf speelde Joey op dat moment bij GVVV Veenendaal). Hij doet dit om aandacht en financiële ondersteuning, te blijven geven aan Joey zodat hij ijzersterk kan worden en leert om te gaan met hoe hij zich meer en meer zelf in zijn rolstoel kan redden.

‘s Morgensvroeg wordt Hoek als eerste ploeg bezocht waarna hij via Kozakken Boys, IJsselmeervolgels, en alle andere teams zijn groundhop aan het einde van de dag afsluit bij ONS Sneek.

Een prachtig initiatief en praktisch voorbeeld van naastenliefde. Net als Jezus deed naast de mensen gaan staan ongeacht je afkomst wie je bent of wat je doet maar in Liefde naar elkaar omzien.

Namens AIA en Geloofshelden wensen we hem een gezegende dag toe waarin Bastiaan een levende getuige mag zijn van de coach van ons aller leven Jezus.

Wilt u meer lezen over Joey Snijders dan kan dat op http://www.keeponfightingnah.nl/

MLK 1

‘The ultimate measure of a man is not where he stands in moments of comfort and convenience, but where he stands at times of challenge and controversy’

- Martin Luther King, Jr.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam