Outreaches

sport, geloof en avontuur

vormen de ingrediënten voor de avontuurlijke en vaak levens veranderende outreaches die wij organiseren. Ieder jaar zijn er verschillende mogelijk- heden om met een team van Athletes In Action er op uit te trekken. We weten uit ervaring dat dit onwijs gaaf is: onze levens zijn er blijvend door veranderd. En dat gunnen we jou ook.

Een outreach verandert niet alleen jouw leven, want jouw bezoek aan het outreach land heeft ook impact op de mensen die je daar ontmoet. Jij gaat Gods onvoorwaardelijke liefde delen met mensen die God niet kennen. Hoe gaaf zou het zijn als zij die Liefde echt gaan ervaren en beleven!

Alle outreaches staan bol van sport, avontuur en prachtige ontmoetingen. Je werkt in een team van Nederlandse sporters samen met een lokale kerk. De kerk bereidt jullie bezoek in samenwerking met ons voor en zorgt dat alles goed geregeld is. In onze outreaches bieden we jouw de kans om je talenten in te zetten en te groeien in geloof, karakter, leiderschap en meer.

Omdat we weten dat een outreach impact gaat hebben op jou en de mensen die je gaat ontmoeten, willen we je de kans niet onthouden om dit avontuur mee te maken. Ga dus mee met één van onze teams en beleef 1 of 2 weken vol sport, geloof en avontuur.