VERANTWOORDELIJKHEID

Kampleiding is niet zo maar iets, sterker nog: je draagt een grote en bijzondere verantwoordelijkheid. Dat je met die verantwoordelijk om kunt gaan is een eis. Lees daarom ook eerst dit document. Kan je je hier aan committeren, meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek.

WAT DOE JE?

Van maandag t/m vrijdag ben je samen met een andere leider beschikbaar om 8 deelnemers te begeleiden op sociaal, sportief en geestelijk gebied, om hen een onvergetelijk kamp te geven. Onze kampleiders zijn geen perfecte christenen, maar enthousiaste en sportieve mensen die eerlijk, open en transparant durven te zijn. Wees dus vooral jezelf en ga het avontuur met God aan! En reken er maar op dat er dan prachtige dingen gaan gebeuren.

WAT VRAGEN WE VAN JE?

  • Een passie voor Jezus, tieners en sport. Ook zoeken we mensen met een passie voor koken, organiseren en muziek
  • Dienstbaarheid: jij hebt een dienstbaar hart en bent er voor de deelnemers en het team.
  • Geen must, maar mooi meegenomen: ervaring met training geven en/of het begeleiden van kinderen/tieners.
  • Je brengt een positieve sfeer in het kamp, zowel voor de deelnemers als de leiding.
  • Aanwezig zijn op de toerustingsdagen in juni.
  • Indien gewenst heb je na de toerustingsdagen en voor aanvang van je eigen kamp nog een tweede teambespreking.
  • De zondag voorafgaand aan het kamp wordt je halverwege de middag (15.00 uur) verwacht op de kamplocatie voor de laatste voorbereidingen.
  • Wanneer je een nieuwe coach bent heb je voorafgaand aan de toerustingsdagen een kennismakingsgesprek met een medewerker van Ahtletes in Action.
  • Medio mei dien je een gratis Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.

TOERUSTINGDAGEN

Op dd-mm-jjjj (datum volgt nog) is de toerustingsdag gevuld met geestelijke toerusting, praktische toerusting, een sportieve activiteit, kennismaking met je team en teambesprekingen. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning en ontmoeting.

KOSTEN

We vragen van jou geen financiële bijdrage om een kamp te leiden. Wel vragen we jouw toewijding en dat jij God en de tieners die je gaat leiden op 1 zet.

VRAGEN, OPMERKINGEN OF TWIJFELS?

Wil je eerst meer info? Stuur een bericht naar sportkampen@athletesinaction.nl  of bel +31 (85) 484 4610

AANMELDEN!

Geweldig dat je een kamp (of zelfs twee) wil meedraaien! Met één druk op de knop hieronder, kom je bij het aanmeldformulier voor leiders. Het is een flinke lijst met vragen dus zorg dat je de rust en tijd hebt om het in te vullen, zo kunnen wij een zo goed mogelijk beeld krijgen van jou en hoe we je een mooi plekje geven in het team!

Ook vragen we een referentie op te geven. Dit kan je voorganger, jeugdleider, of iemand anders zijn die jou goed kent. Zorg dat je hier iemand van tevoren voor gevraagd hebt.

Je kunt je aanmelden vanaf 1 januari 2024.

Tim

‘Na opgekeken te hebben tegen de sporters van AIA die in onze stad kwamen sporten, werd het mijn beurt om deel uit te maken van zo’n team’

- Tim Bakker, Community Enschede

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam