Aanmeldformulier Sportkampen

Tof dat jij van de partij wilt zijn op één van de sportkampen. Dit is het aanmeldformulier voor komende zomer. Na aanmelding ontvang je van ons in de weken voor het kamp alle kampinformatie.


I.v.m. de privacywetgeving (AVG) zijn wij verplicht deze vraag te stellen. Wij maken foto's en filmpjes om ze na afloop van het kamp naar jullie te kunnen sturen. Daarnaast zal materiaal gebruikt worden voor verslaglegging en promotie.

Vul 'geen' in indien niets op jou van toepassing is

De financiele administratie voor de sportkampen wordt verzorgd door Stichting Agape. Door akkoord te gaan geeft u toestemming aan Stichting Agape een incasso-opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens deelname aan een sportkamp van Athletes in Action en aan uw bank om eenmalig een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 56 kalenderdagen na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.
Denkt u aan het afsluiten van een annuleringsverzekering voor eventuele annuleringskosten?

MLK 1

‘The ultimate measure of a man is not where he stands in moments of comfort and convenience, but where he stands at times of challenge and controversy’

- Martin Luther King, Jr.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam