STREETRUN 2019 – 3 TOT 21 KM

Loop 3 tot 21 kilometer hard én probeer hier sponsoren voor te zoeken. Zo heb je een enorme impact in de levens van jongeren. Je maakt het financieel mogelijk dat er wekelijks geïnvesteerd wordt in jongeren binnen onze communities. Ren mee!

IK REN MEE!

Sponsoren

Wil je één van de lopers sponsoren? Klik dan hieronder welke stad jij wilt sponsoren en vind de renner die jij wilt sponsoren. Lees hieronder meer over de Streetrun.

IK SPONSOR EEN LOPER!

Over de Streetrun

Veel jongeren in Nederland groeien op in moeilijke situaties. Ze ervaren weinig liefde in hun thuissituatie, worstelen met wie ze zijn of hebben weinig hoop voor de toekomst. Tegelijkertijd kent 90% van deze jongeren Jezus niet persoonlijk. Hier willen wij een verschil in maken!

Heb impact in levens van jongeren

Al 20 jaar investeren we in jongeren. In communities helpen we hen om Jezus te leren kennen, persoonlijk te groeien en zelf in actie te komen. In 2020 willen we impact hebben op 2000 jongeren in 20 communities.

Een community is een groep jonge mensen uit lokale kerken die wekelijks investeert in jongeren uit de wijk door een laagdrempelige activiteit. Denk bijvoorbeeld aan sport, inloop, club, muziek of straatwerk.

De opbrengsten van de Streetrun worden gebruikt om de kosten voor de communities te dekken. Dit houdt in dat jij (als deelnemer of sponsor) het mede mogelijk maakt dat er voorzien wordt in materiaal, eten & drinken, locaties en coaching en training van het team. Dit maakt dat het team wekelijks kan investeren in jongeren uit de wijk.

Doe mee!

Loop één van de afstanden en vraag sponsors om jou te steunen. Of sponsor een hardloper voor de afstand die hij rent. Met jouw bijdrage maken we impact in de levens van jongeren.

Locaties Streetrun 2019

De Streetrun wordt gehouden op verschillende locaties en je kunt kiezen welke afstand je rent:

  • Rotterdam (Kretalaan, Rotterdam) – 3 km, 7 km, 14 km of 21 km
  • Waddinxveen (Kretalaan, Rotterdam) – 3 km, 7 km, 14 km of 21 km
  • Groningen (Bieskemaar 3, Groningen) – 6,4 km, 10 km of 21,1 km
  • Nieuwegein (Spoor 51, Houten) – 3 km, 5 km, 10 km, 15 km of 20 km

Frank

‘In Oeganda zullen de mensen je verbazen en je ogen openen. Ze zijn zo onwijs dankbaar met dat wat ze hebben.’

- Oud-deelnemer Frank, op outreach in Oeganda

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam