BENEFIET VOETBALTOERNOOI

In juni organiseren we opnieuw ons Benefiet Voetbaltoernooi. Met dit toernooi vragen we aandacht voor een goed doel. Het toernooi is een 7 tegen 7 toernooi op halve velden. Er wordt gespeeld in recreatieve en competitieve poules. De entree voor publiek is gratis, wel zijn er collectebussen en gaat een deel van de kantineopbrengst naar het goede doel.

Datum:
Locatie: VVIJ IJselstein, Heemradenlaan 5, 3403 NK IJsselstein 
Inschrijfgeld: €100,- per team
Leeftijd: vanaf 16 jaar

Het goede doel

Het doel waarvoor we voetballen is Finnspiration. Deze stichting is opgericht door de ouders van Finn. Deze jongeman is 16 jaar en heeft Duchenne. Met hun stichting financieren de ouders van Finn de aanpassingen en vooral ook onderzoek naar Duchenne zodat er methoden gevonden worden om de levensverwachting van mensen met Duchenne te verhogen. Meer informatie kun je vinden op www.finnspiration.nl

De ouders van Finn zijn erg blij dat we dit jaar voor hen voetballen: “We zijn als gezin super dankbaar dat jullie aan ons denken. Finn is onze inspiratie met zijn positieve instelling en kijk op het leven. Dit geeft ons, naast ons geloof, veel kracht en energie om als gezin deze ziekte het hoofd te bieden. We doen dit onder andere inderdaad door jaarlijks sponsorgeld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte Duchenne. Zoals jullie wellicht weten is Duchenne helaas progressief. In de toekomst zullen meer hulpmiddelen nodig zijn. We zijn daarvoor al aan het sparen, maar eventuele opbrengsten uit het toernooi zijn daarbij zeer welkom. Voor thuis hebben we een tillift, maar op vakantie tillen we Finn zelf nog. Dit zal in de nabije toekomst niet meer gaan en daarom staat een mobiele tillift als eerste op het programma. Ooit zullen ook electrische deuren en een nieuwe bus nodig zijn.”

De opbrengst van het toernooi gaat voor 100% naar Finnspiration!

Tijdens het toernooi is er een veiling waarin we kaartjes voor voetbalwedstrijden, voetbalshirts en weekendjes weg veilen. Ook de opbrengst hiervan gaat naar het goede doel.