Het AIA Family Event is een dag vol inspiratie, sportieve uitdaging en verrassingen voor iedereen die onderdeel is of wil zijn van de sportieve beweging van sport en geloof. Inspirerende sprekers en bijzondere gastoptredens zorgen ervoor dat jij aangemoedigd en opgebouwd weer naar huis gaat.

PROGRAMMA

Het event bevat verschillende onderdelen en start met een dienst waarin we God grootmaken en met elkaar nadenken over het dagthema. Uiteraard is er ruimte om te sporten en naast het sporten kun je kiezen uit verschillende workshops. Na het avondeten is het event voorbij en kun je vol nieuwe inspiratie naar huis.

TIJD

Je bent welkom vanaf 13:30. Om 14 uur start het officiële programma. Na het avondeten is het event afgelopen.

LOCATIE

Locatie: Christelijk College Nassau-Veluwe, Stationslaan 26, 3842 LA Harderwijk

KOSTEN

Het event zelf is helemaal gratis. Als je wilt blijven eten ’s avonds kan dat. Eventuele dieetwensen kun je aan ons doorgeven! Er wordt een collecte gehouden voor het werk van Athletes in Action.

We hopen je te zien op ons volgende event!

Aanmeldformulier

Tof dat jij van de partij wilt zijn op het AIA Familyevent op 21 november 2021. Houd onze social media en de website in de gaten voor updates over de datum, gasten en het programma.Aanmeldformulier Vrijwilligers

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.

Erik

‘Hij liet me een nieuwe kant van Hemzelf zien en ik mocht in dat licht mijn eigen talenten en gaven ontwikkelen. En gelukkig blijft dit doorgaan!’

- Erik Janssen, al meer dan 15 jaar betrokken bij AIA

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam
Coronavirus

In verband met het Coronavirus zijn op dit moment al onze activiteiten onder voorbehoud. Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates!