HELAAS KAN HET FAMILYEVENT IN 2023 NIET DOORGAAN. ZODRA ER EEN NIEUW EVENT IS LATEN WE WETEN!

 

Het AIA Family Event is een dag vol inspiratie, sportieve uitdaging en verrassingen voor iedereen die onderdeel is of wil zijn van de sportieve beweging van sport en geloof. Inspirerende sprekers en bijzondere gastoptredens zorgen ervoor dat jij aangemoedigd en opgebouwd weer naar huis gaat.

PROGRAMMA

Het event bevat verschillende onderdelen en start met een dienst waarin we God grootmaken en met elkaar nadenken over het dagthema. Uiteraard is er ruimte om te sporten tijdens het sporttoernooi of één van de workshops. Aan het einde van de middag kun je vol nieuwe inspiratie naar huis.

In het aanmeldformulier kun je aangeven of je wilt meedoen aan het sporttoernooi  (vanaf 12 jaar): voetbal 7 tegen 7 of volleybal 6 tegen 6. Wil je liever een sportworkshop volgen dan kun je kiezen uit: kickboxen, dansen, basketbal of bootcamp. Voor kinderen onder de 12 jaar organiseren we een kinderprogramma tijdens het sporttoernooi.

TIJD

Je bent welkom vanaf 9:30. Om 10 uur start het officiële programma. Rond 16:00 is het event afgelopen.

 

KOSTEN

Het event kost €7,50. Dit bedrag is inclusief deelname aan de toernooien en workshops en een lunch! We houden tijdens het event een collecte voor het werk van AIA.

MEE HELPEN?

Lijkt het je tof om de hele dag met een fluitje rond te lopen of de sporters te voorzien van water? Help ons van deze dag een gierend succes te maken en geef je op als vrijwilliger! We hebben hulp nodig in de catering, op- en/of afbouw, scheidrechters voor de toernooien, EHBO’ers en andere hand-en-spandiensten.

We hopen je te zien op ons volgende event!

Erik

‘Hij liet me een nieuwe kant van Hemzelf zien en ik mocht in dat licht mijn eigen talenten en gaven ontwikkelen. En gelukkig blijft dit doorgaan!’

- Erik Janssen, al meer dan 15 jaar betrokken bij AIA

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam