Dit feestelijke moment zal in het teken staan van het vieren wat God in het afgelopen seizoen heeft gedaan in levens van leiders, sportkamptieners, deelnemers van outreaches en leiders en tieners in de AIA Community’s.  Tijdens het event is er veel tijd om elkaar te ontmoeten en verhalen te delen, maar ook om lekker te sporten en te eten. Oud-profvoetballer Bert Konterman heeft een bemoedigende boodschap voor ons, een fantastische band leidt de aanbidding en we kijken met elkaar vooruit naar de toekomst van Athletes in Action.

Als één van de vele leiders die betrokken zijn bij Athletes in Action ontmoeten we jou heel graag op deze dag. Noteer de datum dus in je agenda en meld je aan via het onderstaande formulier.

LOCATIE

Christelijk College Nassau-Veluwe, Stationslaan 26, 3842 LA Harderwijk

TIJDEN

Je bent welkom vanaf 14 uur. Om 15 uur start het officiële programma. Het event is rond 19 uur afgelopen.

VOOR WIE

Leiders van Sportkampen, sportweken, outreaches en AIA Community’s, vrijwilligers, sprekers van AIA en deelnemers @LEAD

KOSTEN

Het event zelf is helemaal gratis. We zorgen voor koffie, thee, fris en avondeten. Eventuele dieetwensen kun je aan ons doorgeven! Er wordt tijdens het event een collecte gehouden voor het werk van Athletes in Action.

Aanmeldformulier

Tof dat jij van de partij wilt zijn op de AIA Celebration. We zien er naar uit je 3 oktober 2021 te ontmoeten. Houd onze social media en de website in de gaten voor updates, gasten en het programma.
Aron Snippe

‘Ik heb God gedankt voor het feit dat ik leef, dat ik kan sporten…’

- Oud-deelnemer Aron Snippe

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam
Coronavirus

In verband met het Coronavirus zijn op dit moment al onze activiteiten onder voorbehoud. Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates!