Op welke manier kan jouw kerk van betekenis zijn voor de mensen in jouw wijk? Hoe kun jij met jouw kerk de mensen bereiken die het evangelie nog niet hebben gehoord? Wat is de impact als jouw kerk in actie komt en bouwt aan relaties met de mensen in de wijk?

Athletes in Action heeft ontdekt dat sport een geweldige krachtige manier is om impact te maken in de wijk, verbinding te creëren tussen mensen en het evangelie te delen. We delen graag van onze jarenlange ervaring met sportministry zodat ook jij via sport grote impact kan hebben in jouw wijk!

Iedere maand organiseren we in een regio een AIA Experience. Tijdens dit event delen we met jou onze visie op sportministry en laten we in de praktijk zien hoe jij concreet aan de slag kunt. De dag bestaat uit inspirerende workshops en talks van enthousiaste sprekers, momenten om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren en tijd om vragen te stellen om er achter te komen wat de vervolgstap voor jou is. Natuurlijk blijft het niet alleen bij woorden, maar laten we je ook in de praktijk ervaren wat sport ministry is. De dag zelf is gratis en geschikt voor iedereen die met zijn kerk impact wil maken in de wijk! Wij zouden het fantastisch vinden als jij er ook bij bent! Kom jij ook?

Kijk in de agenda hieronder wanneer we bij jou in de buurt zijn, of nodig ons uit om langs te komen!

 

 

AGENDA

Regio Amstelland – 25 september 2022 – 14:00 tot 19:00
Regio Utrecht – 15 oktober 2022 – 11:00 tot 16:00
Regio Friesland – november 2022 – 11:00 tot 16:00

Binnenkort volgen meer regio’s. Houd de website dus in de gaten!

Aanmeldformulier

Ontzettend leuk dat je geinteresseerd bent in de AIA Experience! We zien er naar uit je binnenkort te ontmoeten. Vul hieronder je gegevens in om een AIA Experience te bezoeken of een AIA Experience aan te vragen voor je eigen kerk of regio


Vul hier je rol in. Bijvoorbeeld voorganger, oudste, jeugdleider, etc


Erik

‘Hij liet me een nieuwe kant van Hemzelf zien en ik mocht in dat licht mijn eigen talenten en gaven ontwikkelen. En gelukkig blijft dit doorgaan!’

- Erik Janssen, al meer dan 15 jaar betrokken bij AIA

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam