Op welke manier kan jouw kerk van betekenis zijn voor de mensen in jouw wijk? Hoe kun jij  met jouws kerk de mensen bereiken die het evangelie nog niet hebben gehoord? Wat is de impact als jouw kerk in actie komt en bouwt aan relaties met de mensen in de wijk?

Athletes in Action heeft ontdekt dat sport een geweldige krachtige manier is om impact te maken in de wijk, verbinding te creëren tussen mensen en het evangelie te delen. We delen graag van onze jarenlange ervaring met sportministry zodat ook jij via sport grote impact kan hebben in jouw wijk!

Op zaterdag 12 februari delen we met jou onze visie op sportministry en laten we zien hoe jij concreet aan de slag kunt. De dag bestaat uit inspirerende workshops en talks van enthousiaste sprekers, veel momenten om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren en tijd om vragen te stellen om er achter te komen wat de vervolgstap voor jou is.  De dag zelf is gratis en geschikt voor iedereen die met zijn kerk impact wil maken in de wijk! Wij zouden het fantastisch vinden als jij er ook bij bent! Kom jij ook?

Datum: 12 februari 2022
Tijd: 13:30 – 17:00
Locatie: Kantoor Stichting agape, Hoofdstraat 51, Driebergen (onder voorbehoud)

Aanmeldformulier

Ontzttend leuk dat je naar de AIA Kerkendag komt! We zien er naar uit je 12 februari 2022 te ontmoeten.




MLK 2

‘If you can’t fly then run, if you can’t run then walk, if you can’t walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward’

- Martin Luther King, Jr.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam
Coronavirus

In verband met het Coronavirus zijn op dit moment al onze activiteiten onder voorbehoud. Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates!