De dag zit vol inspiratie, sportieve uitdaging en verrassingen. Inspirerende sprekers en bijzondere gastoptredens zorgen ervoor dat jij aangemoedigd en opgebouwd weer naar huis gaat.

PROGRAMMA

Op 5 april kun jij vanaf 9:00 je polsbandje ophalen en om 9:30 start het event met een dienst waarin we God grootmaken en met elkaar nadenken over het dagthema. Uiteraard maakt een sporttoernooi  onderdeel uit van het programma. Daarvoor kun jij je met je team of individueel inschrijven. Naast het sporten kun je kiezen uit verschillende workshops. De komende weken maken we meer bekend over inhoud en gasten. Na het avondeten is het event voorbij en kun je vol nieuwe inspiratie naar huis.

Locatie

Locatie: Christelijk College Nassau-Veluwe, Stationslaan 26, 3842 LA Harderwijk

KOSTEN

Het event zelf is helemaal gratis. We verzorgen de lunch en als je wilt blijven eten ’s avonds kan dat voor 5 euro. Eventuele dieetwensen kun je aan ons doorgeven!. Er wordt een collecte gehouden voor het werk van Athletes in Action.

We hopen je te zien op 5 april!

Aanmeldformulier

Tof dat jij 5 april 2020 van de partij wilt zijn op het AIA Voorjaarsevent. Hieronder kun je je tot 4 april 2020 aanmelden. Houd onze social media en de website in de gaten voor updates over gasten en het programma.
Aanmeldformulier Vrijwilligers

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.

Erik

‘Hij liet me een nieuwe kant van Hemzelf zien en ik mocht in dat licht mijn eigen talenten en gaven ontwikkelen. En gelukkig blijft dit doorgaan!’

- Erik Janssen, al meer dan 15 jaar betrokken bij AIA

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam