AIA Voorjaarsevent ’19

Op 7 april 2019 organiseert Athletes in Action het Voorjaarsevent. Dit is hét event voor elke jongere vanaf 12 jaar die van sport en Jezus houdt! En ook het moment waarop AIA’ ers vanuit heel Nederland op één plek bij elkaar komen om elkaar te ontmoeten, nieuwe inspiratie te krijgen en van elkaar te horen welke impact het werk van AIA heeft op de verschillende plekken waar we actief zijn. Het is ook hét moment bij uitstek om kennis te maken met AIA en te zien waar jij mee kan doen.

De dag zit vol inspiratie, sportieve uitdaging en verrassingen. Inspirerende sprekers en bijzondere gastoptredens zorgen ervoor dat jij aangemoedigd en opgebouwd weer naar huis gaat.

PROGRAMMA

Op 7 april kun jij vanaf 9:00 je polsbandje ophalen en om 10:00 start het event met een dienst waarin we God grootmaken en met elkaar nadenken over het dagthema. Uiteraard maakt een voetbal- en volleybaltoernooi  onderdeel uit van het programma. Daarvoor kun jij je met je team of individueel inschrijven. Naast het sporten kun je kiezen uit de workshops:
1. Gebed en geestelijke strijd zodat je geestelijk verder kunt groeien
2. AIA Experience om meer te leren over wat jij met AIA kunt doen
3. Studentenleven en geloof door Studentlife Nederland

‘s Middags komt één van Nederlands bekendste christelijke danscrews: MIND CONNECTED toffe dansworkshops geven. Kijk hieronder voor een overzicht van het programma. De komende weken maken we meer bekend over inhoud en gasten.

OVERZICHT PROGRAMMA

Locatie: Sporthal de Molenwiek, Papiermolen 3, 3994 XZ Houten

Zondag – 9:00 inschrijving geopend // 10:00 dienst // (sport)workshops // getuigenissen // sporttoernooi // food // sportpanel // 19:00 afsluitende dienst // 21:00 einde event

Willen je ouders ook even komen kijken, dan mag dat natuurlijk. Ze zijn van harte welkom om mee te genieten van het toernooi en de diensten op 7 april.

KOSTEN

Het event zelf is helemaal gratis. Je dient wel zelf voor je eten en drinken te zorgen, of op locatie te kopen. Er wordt een collecte gehouden voor het werk van Athletes in Action.

We hopen je te zien op 7 april!