AIA Voorjaarsevent ’20

Op 5 april 2020 organiseert Athletes in Action het Voorjaarsevent. Dit is hét event voor elke jongere vanaf 12 jaar die van sport en Jezus houdt! En ook het moment waarop AIA’ ers vanuit heel Nederland op één plek bij elkaar komen om elkaar te ontmoeten, nieuwe inspiratie te krijgen en van elkaar te horen welke impact het werk van AIA heeft op de verschillende plekken waar we actief zijn. Het is ook hét moment bij uitstek om kennis te maken met AIA en te zien waar jij mee kan doen.

De dag zit vol inspiratie, sportieve uitdaging en verrassingen. Inspirerende sprekers en bijzondere gastoptredens zorgen ervoor dat jij aangemoedigd en opgebouwd weer naar huis gaat.

PROGRAMMA

Op 5 april kun jij vanaf 9:00 je polsbandje ophalen en om 10:00 start het event met een dienst waarin we God grootmaken en met elkaar nadenken over het dagthema. Uiteraard maakt een sporttoernooi  onderdeel uit van het programma. Daarvoor kun jij je met je team of individueel inschrijven. Naast het sporten kun je kiezen uit verschillende workshops. De komende weken maken we meer bekend over inhoud en gasten. Na het avondeten is het event voorbij en kun je vol nieuwe inspiratie naar huis.

OVERZICHT PROGRAMMA

Locatie: CHRISTELIJK COLLEGE NASSAU-VELUWE, Stationslaan 26, 3842 LA Harderwijk

KOSTEN

Het event zelf is helemaal gratis. Neem je eigen lunch mee. Het avondeten krijg je van ons! Er wordt een collecte gehouden voor het werk van Athletes in Action.

We hopen je te zien op 5 april!