Tijdens het volleybalkamp ga je samen met je teamgenoten jouw volleybalskills verbeteren. Je krijgt training in verdedigen, aanvallen en serveren. Voor de trainingen maakt het niet uit welk niveau je hebt, want de trainers passen de oefeningen aan op jouw niveau. Aan het eind van de week merk jij dat jouw techniek is verbeterd, je snelheid verhoogd en je spelinzicht vergroot.

Naast de trainingen in volleybal trek je de hele week op in een groep met andere tieners. Dit is de perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken, toffe spellen te spelen en meer over jezelf te leren. Als volleyballers trekken jullie op met leeftijdsgenoten die dansen, voetballen of wielrennen/mountainbiken. Iedere dag is er groepstijd waarin je elkaar beter leert kennen en waarin doorgesproken wordt over wie Jezus is. ’s Avonds zijn er toffe diensten met leuke spellen, gezelligheid, aanbidding en de mogelijkheid om jouw geloof te verdiepen.

We zien ernaar uit om je te ontmoeten op het volleybalkamp!

Locatie 2022

Startdatum: 1 augustus 2022
Einddatum: 5 augustus 2022
Plaats: Zwolle
Leeftijden: 12 t/m 18 jaar
Prijs: €275,-
Aantal deelnemers max: 20

Hulp nodig?

Kom je er niet uit, of heb je vragen? We helpen je graag verder.
Stuur een e‑mail naar sportkampen@athletesinaction.nl

Aanmeldformulier sportkamp

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.
Per e-mail ontvang je een link naar een uitgebreider aanmeldformulier.

Sportkamp
Volleybal

MLK 1

‘The ultimate measure of a man is not where he stands in moments of comfort and convenience, but where he stands at times of challenge and controversy’

- Martin Luther King, Jr.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam
Coronavirus

In verband met het Coronavirus zijn op dit moment al onze activiteiten onder voorbehoud. Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates!