Samen met jouw teamgenoten ga je twee dagen wielrennen en twee dagen mountainbiken. Je leert (nog beter) hoe je door de bossen fietst, wordt uitgedaagd op een wielrenbaan en rijdt over trappetjes en door modder. Als échte fanatiekeling plak je misschien nog wel een hardlooptraining voor dag en dauw aan jouw programma vast.

Naast de trainingen in het fietsen trek je de hele week op in een groep met andere tieners. Dit is de perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken, toffe spellen te spelen en meer over jezelf te leren. Als fietsers trekken jullie op met leeftijdsgenoten die voetballen, volleyballen of dansen. Iedere dag is er groepstijd waarin je elkaar beter leert kennen en waarin doorgesproken wordt over wie Jezus is. ’s Avonds zijn er toffe diensten met leuke spellen, gezelligheid, aanbidding en de mogelijkheid om jouw geloof te verdiepen.

Zien we jou komende zomer op je mountainbike?

Ps. Als je een eigen wielrenfiets of mountainbike hebt, is het handig om die (beide) mee te nemen, omdat de fiets vaak op jou is aangepast. Het is niet noodzakelijk om jouw eigen fiets mee te nemen naar het kamp. Als je geen fiets hebt of als je alleen een mountainbike of alleen een wielrenfiets hebt, dan huren wij de benodigde fiets(en) voor jou.

Locaties 2020

Startdatum: 10 augustus 2020
Einddatum: 14 augustus 2020
Plaats: Ermelo
Leeftijden: 12 t/m 17 jaar
Prijs: € 250
Aantal deelnemers max: 8

Hulp nodig?

Kom je er niet uit, of heb je vragen? We helpen je graag verder.
Stuur een e‑mail naar sportkampen@athletesinaction.nl

Aanmeldformulier sportkamp

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.
Per e-mail ontvang je een link naar een uitgebreider aanmeldformulier.

Sportkamp
Fietsen

MLK 1

‘The ultimate measure of a man is not where he stands in moments of comfort and convenience, but where he stands at times of challenge and controversy’

- Martin Luther King, Jr.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam
Coronavirus

In verband met het Coronavirus zijn op dit moment al onze activiteiten onder voorbehoud. Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates!