Dit kamp is vol! Wil je toch een toffe week vol sport en geloof meemaken? Meld je dan aan voor één van de andere sporten.

Samen met de meiden van jouw groep studeer je een week lang een dans in. Op vrijdag volgt een uitvoering waarbij jullie iedereen verbluffen met een prachtige dans! Jullie oefenen diverse dansstijlen en ontwikkelt meerdere danstechnieken. Daarnaast leer je tijdens het danskamp hoe je God kunt eren met het uitvoeren van een dans.

Naast de trainingen in het dansen trek je de hele week op in een groep met andere tieners. Dit is de perfecte gelegenheid om nieuwe vrienden te maken, toffe spellen te spelen en meer over jezelf te leren. Als dansers trekken jullie op met leeftijdsgenoten die voetballen, volleyballen of wielrennen/mountainbiken. Iedere dag is er groepstijd waarin je elkaar beter leert kennen en waarin doorgesproken wordt over wie Jezus is. ’s Avonds zijn er toffe diensten met leuke spellen, gezelligheid, aanbidding en de mogelijkheid om jouw geloof te verdiepen.

Dans jij komende zomer met ons mee? We zien je dan!

Locaties 2020

Startdatum: 10 augustus 2020
Einddatum: 14 augustus 2020
Plaats: Ermelo
Leeftijden: 12 t/m 17
Prijs: € 250
Aantal deelnemers max: 15 [Dit kamp is vol]

Hulp nodig?

Kom je er niet uit, of heb je vragen? We helpen je graag verder.
Stuur een e‑mail naar sportkampen@athletesinaction.nl

Aanmeldformulier sportkamp

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.
Per e-mail ontvang je een link naar een uitgebreider aanmeldformulier.

Sportkamp
Dansen = VOL

Tim

‘Na opgekeken te hebben tegen de sporters van AIA die in onze stad kwamen sporten, werd het mijn beurt om deel uit te maken van zo’n team’

- Tim Bakker, Community Enschede

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam
Coronavirus

In verband met het Coronavirus zijn op dit moment al onze activiteiten onder voorbehoud. Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates!