Outreach in Israël

Veel mensen in Israël kennen Jezus niet persoonlijk. Christenen in Israël zien sport als een geweldige manier om relaties te bouwen met mensen en het evangelie te delen. Sinds 2004 gaat daarom regelmatig een team van AIA naar Israël om daar kerken te dienen en helpen in hun ministry.

Jij in Israël

Tijdens deze outreaches werk je samen met Dugit Ministries, een kerk in Tel Aviv. Je gaat hen bemoedigen en helpen bij hun ministry. Iedere avond speel je volleybal, voet(volley)bal en basketbal en is er ruimte voor fitness op het strand. Door te sporten kom je in contact met jongeren uit Tel Aviv en krijg je de kans het evangelie te delen.

Dugit heeft verschillende activiteiten om impact te hebben in de levens van de inwoners van Tel Aviv. In de middagen sluit je met jouw team aan bij andere activiteiten van Dugit. Je gaat naar daklozen en drugsverslaafden om hen eten en drinken te geven, hen te bemoedigen en voor hen te bidden. Daarnaast ben je een aantal middagen werkzaam in het Holland Centrum. Dit is een zorg- en opvangcentrum voor mindervalide kinderen waar je praktische hulp biedt en opknapwerkzaamheden verricht.

Tijdens de reis is er ook tijd om een excursie te maken om meer van Israël te zien.

Houd jij van een bijzonder avontuur in een nieuwe cultuur? Dan is dit een outreach voor jou. De outreach beïnvloedt niet alleen jouw leven maar heeft ook impact op de mensen die jij tijdens de outreach ontmoet. Wil jij het avontuur aangaan en Jezus liefde delen in Israël? Meld je dan aan!

AA20170725-0021WEB
AA20170725-0030WEB
AA20170729-0086HR
AA20170730-0097HR

Voorbereiding

Je teamleiders helpen je om goed voorbereid aan de outreach te beginnen. Voor dat de outreach begint, kom je een paar keer met je team bij elkaar. Daarnaast is er een verplicht voorbereidingsevent eind juni of begin juli 2021. Tijdens dit event ontmoet je alle teams die in de zomer van 2021 meedoen aan een outreach en word je geestelijk, fysiek en praktisch voorbereid.

Outreach naar Israël

24 juli – 9 augustus 2021

Prijs

 • voor 1 januari 2021: €1595,-
 • voor 1 maart 2021: €1695,-
 • voor 1 mei 2021: €1795,-
 • Naar aanmeldformulier »

  Deel deze outreach

  Deel via Whatsapp Deel op Facebook

  Hulp nodig?

  Kom je er niet uit, of heb je vragen?
  We helpen je graag verder. Stuur een e‑mail naar info@athletesinaction.nl

  Erik

  ‘Hij liet me een nieuwe kant van Hemzelf zien en ik mocht in dat licht mijn eigen talenten en gaven ontwikkelen. En gelukkig blijft dit doorgaan!’

  - Erik Janssen, al meer dan 15 jaar betrokken bij AIA

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

  E-mailadres *
  Voornaam *
  Achternaam
  Coronavirus

  In verband met het Coronavirus zijn op dit moment al onze activiteiten onder voorbehoud. Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates!