Voetballen in Barça

Elke dag voetballen duizenden jongeren in de verschillende parken van Barcelona in de hoop de nieuw Xavi, Iniesta of Messi te worden. Veel van die jongeren hebben een negatief beeld over de kerk en over God. Door de economische crisis is in Spanje de werkloosheid groot en zoeken velen hun heil in alcohol en drugs. Toch blijft de passie voor voetbal staan.

De kerk Eglesia Torassa besloot dat ze hier wat mee wilden doen. Ze richtten een eigen voetbalcompetitie op onder de naam Ganar X Cristo. In die competitie spelen inmiddels 10 voetbalteams. Hun doel is goed voetbal spelen en in woorden en houding Gods liefde uitstralen.

Jij in Barça

Met het AIA voetbalteam kun jij een belangrijke bijdrage leveren aan het werk van Eglesia Torassa en jongeren goddelijke hoop en liefde geven! Als team zetten we ons voetbaltalent in voor het koninkrijk van God om een verschil te maken in het leven van jonge Spanjaarden. Iedere dag spelen we wedstrijden tegen verschillende teams in sporthallen en op pleintjes. Je komt op plekken waar veel niet-christelijke voetballers zijn. Dit is de plek waar jij andere voetballers kunt laten zien hoe Jezus hun leven kan veranderen.

Deze outreach is voor jou zowel op geestelijk als sportief gebied een levensveranderend avontuur! Je leert over je geloof te spreken en van God te getuigen op het voetbalveld. Je ontdekt hoe je houding als christen verschil maakt op het veld, in je spel en in de contacten daarbuiten. Hier zul je ook de vruchten van plukken in je spel bij je eigen club. Grijp dus deze kans en meld je aan.

DSCF6494
DSCF6795
DSCF7244
23000163_10155954236686800_3898294550317917977_o

Prijs

De prijs van deze outreach is, door de stijgende ticketprijzen gedurende het jaar, afhankelijk van je aanmeldmoment. Hoe eerder jij je aanmeldt, hoe groter je voordeel:

 • voor 1 februari 2023: €845,-
 • na 1 februari 2023: €899,-

Outreach naar Barcelona

29 april – 7 mei 2023

Prijs

 • voor 1 februari 2023: €845,-
 • na 1 februari 2023: €895,-
 • Naar aanmeldformulier »

  Deel deze outreach

  Deel via Whatsapp Deel op Facebook

  Hulp nodig?

  Kom je er niet uit, of heb je vragen?
  We helpen je graag verder. Stuur een e‑mail naar info@athletesinaction.nl

  Nelson Mandela

  ‘Sport has the power to change the world’

  - Nelson Mandela

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

  E-mailadres *
  Voornaam *
  Achternaam