Mountainbiken in de Alpen

Deze tour kun je zien als een In-reach: Een reis waarin je meer ontdekt van jezelf, van God en van anderen.  Door hard te trappen in de bergen, je grenzen te verleggen, samen te kijken naar de zonsondergang, te chillen bij het kampvuur van een berghut bouw je een vertrouwensband op met je fietsmaten. Je voert gesprekken over de bergtoppen van die dag en de toppen en dalen van je geloofsleven en samen en alleen bestudeer je de Bijbel. Bijna alle ingrediënten voor deze trip zijn aanwezig: jij mist nog om deze tour compleet te maken!

Je fietst samen met Nella en Puch, die klaar staan om een onvergetelijke trip te faciliteren. Nella en Puch delen met jou hun leven, tijd, energie, geloof, waarden, grapjes, kracht, eten, water, Gods Woord en hun belevenissen en ervaringen. Maar: delen is tweerichtingsverkeer: geven en ontvangen. Ze staan ook klaar om jou op te vangen en jouw levensvragen, inzichten en waarden te ontvangen. Zo bereiken we samen sterker het einde van de week.

Onze partner Vasa Sport gaat zorgen dat alle zaken omheen goed verlopen: overnachtingen, bagage transport, gps route. Het exacte programma krijg je nog te horen, maar hier kun je alvast proeven van de tour.

Voorbereiding

Je teamleiders helpen je om goed voorbereid aan de outreach te beginnen. Voor dat de outreach begint, kom je een paar keer met je team bij elkaar. Daarnaast is er een verplicht voorbereidingsevent van vrijdagavond 26 tot zondag 28 juni 2020. Op dit event ontmoet je alle teams die in de zomer van 2020 meedoen aan een outreach en word je geestelijk, fysiek en praktisch voorbereid.

Deadline 29 februari 2020

Schrijf je in voor 29 februari! Daarna gaat de prijs fors omhoog in verband met stijgende kosten voor overnachtingen en verblijfskosten. Bovendien heb je ook tijd nodig om je goed voor te bereiden. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen (10) voor deze tour beschikbaar!

mountain-bike-4510374
bicycle-2540179

Outreach naar Oostenrijk

5 – 12 juli 2020

Prijs

De prijs van deze tour is een indicatie, de exacte prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers en wordt begin maart vastgesteld. Prijsindicatie: €795,-

Naar aanmeldformulier »

Deel deze outreach

Deel via Whatsapp Deel op Facebook

Hulp nodig?

Kom je er niet uit, of heb je vragen?
We helpen je graag verder. Stuur een e‑mail naar info@athletesinaction.nl

Frank

‘In Oeganda zullen de mensen je verbazen en je ogen openen. Ze zijn zo onwijs dankbaar met dat wat ze hebben.’

- Oud-deelnemer Frank, op outreach in Oeganda

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

E-mailadres *
Voornaam *
Achternaam
Coronavirus

In verband met het Coronavirus zijn op dit moment al onze activiteiten onder voorbehoud. Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates!