Jij in Oeganda

Tijdens deze outreaches werk je samen met Life For All (LFA) en hun sportministry in Bweyale. Tijdens de outreach doe je verschillende sporten om relaties te bouwen met de kinderen, tieners en jongeren in Bweyale. Daarnaast geef je samen met het team van LFA training aan jonge christenen tijdens de LFA Uganda conferentie in Kampala en Bweyale.

Praktische hulp

Tijdens de outreach ga je sporten, maar ook praktisch hulp bieden. Het water in Bweyale is erg vies en de inwoners kunnen het zich niet veroorloven om schoon water te kopen. Door het gebrek aan schoon water worden veel mensen ziek en sterven soms mensen. Met je team leer je de lokale bevolking hoe zij duurzame waterfilterzakken kunnen gebruiken.

Ga mee op avontuur!

Wil jij via sport en praktische hulp Jezus liefde delen in Oeganda? Dan is dit een outreach voor jou. De outreach zal niet alleen jouw leven beïnvloeden maar ook impact hebben op de mensen die jij gaat ontmoeten. Ga mee en meld je aan!

UG_AIA-15
UG_AIA-8
UG_AIA-3
UG_AIA-17

Voorbereiding

Je teamleiders helpen je om goed voorbereid aan de outreach te beginnen. Voor dat de outreach begint, kom je een paar keer met je team bij elkaar. Daarnaast is er een verplicht voorbereidingsevent van vrijdagavond 26 tot zondag 28 juni 2020. Op dit event ontmoet je alle teams die in de zomer van 2020 meedoen aan een outreach en word je geestelijk, fysiek en praktisch voorbereid.

Outreach naar Oeganda

18 juli – 2 augustus 2020

Prijs

 • voor 1 januari 2020: €1695,-
 • voor 1 maart 2020: €1795,-
 • voor 1 mei 2020: €1895,-
 • Naar aanmeldformulier »

  Deel deze outreach

  Deel via Whatsapp Deel op Facebook

  Hulp nodig?

  Kom je er niet uit, of heb je vragen?
  We helpen je graag verder. Stuur een e‑mail naar info@athletesinaction.nl

  Nelson Mandela

  ‘Sport has the power to change the world’

  - Nelson Mandela

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

  E-mailadres *
  Voornaam *
  Achternaam
  Coronavirus

  In verband met het Coronavirus zijn op dit moment al onze activiteiten onder voorbehoud. Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates!