Outreach in Libanon

Libanon is één van de meest verwesterlijkte Arabische landen en heeft een grote christelijke minderheid. Het land bevindt zich in een regio waar al langere tijd veel strijd is. Vanwege de oorlog in de regio zijn veel mensen naar Libanon gevlucht en zijn er grote vluchtelingenkampen in Libanon.

Athletes in Action Libanon organiseert ieder jaar voor zowel vluchtelingen als lokale kinderen en tieners verschillende sportkampen. Daarnaast worden lokale kerken getraind om een sport community te starten waarin iedere week wordt gesport met kinderen en tieners uit de wijk. Het aantal kerken dat sportministry gebruikt groeit en steeds meer christelijke jongeren sluiten zich hierbij aan.

Jij in Libanon

Tijdens deze outreaches werk je samen met Athletes in Action Libanon en een aantal lokale kerken. Je gaat hen bemoedigen en helpen bij hun ministry. Je helpt bij sportkampen op verschillende locaties en sport met tieners en jongeren in sport community’s die door lokale kerken zijn gestart. Tijdens de outreach speel je voetbal, basketbal en volleybal, en is ruimte voor andere sportieve spellen en drama. Rondom het sporten is veel tijd en ruimte voor contact met kinderen en tieners en kun je getuigen van Jezus’ liefde. Ook kun je tijdens trainingen en wedstrijden je getuigenis geven of iets delen uit de Bijbel.

LIB_AIA-3
LIB_AIA-5
LIB_AIA-4
LIB_AIA-6

Voorbereiding

Je teamleiders helpen je om goed voorbereid aan de outreach te beginnen. Voor dat de outreach begint, kom je een paar keer met je team bij elkaar. Daarnaast is er een verplicht voorbereidingsevent van vrijdagavond 26 tot zondag 28 juni 2020. Op dit event ontmoet je alle teams die in de zomer van 2020 meedoen aan een outreach en word je geestelijk, fysiek en praktisch voorbereid.

Outreach naar Libanon

18 juli – 2 augustus 2020

Prijs

 • voor 1 januari 2020: €1495,-
 • voor 1 maart 2020: €1595,-
 • voor 1 mei 2020: €1695,-
 • Naar aanmeldformulier »

  Deel deze outreach

  Deel via Whatsapp Deel op Facebook

  Hulp nodig?

  Kom je er niet uit, of heb je vragen?
  We helpen je graag verder. Stuur een e‑mail naar info@athletesinaction.nl

  Nelson Mandela

  ‘Sport has the power to change the world’

  - Nelson Mandela

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

  E-mailadres *
  Voornaam *
  Achternaam
  Coronavirus

  In verband met het Coronavirus zijn op dit moment al onze activiteiten onder voorbehoud. Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates!