Outreach in Israël

Veel mensen in Israël kennen Jezus niet persoonlijk. Christenen in Israël zien sport als een geweldige manier om relaties te bouwen met mensen en het evangelie te delen. Sinds 2004 gaat daarom regelmatig een team van AIA naar Israël om daar kerken te dienen en helpen in hun ministry.

Jij in Israël

Tijdens deze outreach werk je samen met Dugit Ministries, een kerk in Tel Aviv. Je gaat hen bemoedigen en helpen bij hun ministry. Iedere dag dans je op straat in de wijken van Tel-Aviv en ontmoet je veel jonge mensen. Wanneer je in gesprek raakt, kun jij je passie voor dans en je passie voor Jezus delen. Tijdens de reis leer je hoe dans en geloof samen kunnen gaan en hoe je Gods stem kunt verstaan door beweging en dans. Dit breng je ook direct in de praktijk. Naast het dansen op straat, dans je twee voorstellingen in Israël waarbij je vele mensen bereikt met jou getuigenis.

Dugit heeft verschillende activiteiten om impact te hebben in de levens van de inwoners van Tel Aviv. In de middagen sluit je met jouw team aan bij andere activiteiten van Dugit. Je gaat naar daklozen en drugsverslaafden om hen eten en drinken te geven, hen te bemoedigen en voor hen te bidden. Daarnaast ben je een aantal middagen werkzaam in het Holland Centrum. Dit is een zorg- en opvangcentrum voor mindervalide kinderen waar je praktische hulp biedt en opknapwerkzaamheden verricht.

Tijdens de reis is er ook tijd om een excursie te maken om meer van Israël te zien.

Houd jij van dans en wil je Jezus liefde delen in Israël? Meld je dan aan!

Voorbereiding

Je teamleiders helpen je om goed voorbereid aan de outreach te beginnen. Voor dat de outreach begint, kom je een paar keer met je team bij elkaar. Daarnaast is er een verplicht voorbereidingsevent van vrijdagavond 26 tot zondag 28 juni 2020. Tijdens dit event ontmoet je alle teams die in de zomer van 2020 meedoen aan een outreach en word je geestelijk, fysiek en praktisch voorbereid.

Outreach naar Israël

18 juli – 2 augustus 2020

Prijs

 • voor 1 januari 2020: €1495,-
 • voor 1 maart 2020: €1595,-
 • voor 1 mei 2020: €1695,-
 • Naar aanmeldformulier »

  Deel deze outreach

  Deel via Whatsapp Deel op Facebook

  Hulp nodig?

  Kom je er niet uit, of heb je vragen?
  We helpen je graag verder. Stuur een e‑mail naar info@athletesinaction.nl

  Frank

  ‘In Oeganda zullen de mensen je verbazen en je ogen openen. Ze zijn zo onwijs dankbaar met dat wat ze hebben.’

  - Oud-deelnemer Frank, op outreach in Oeganda

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

  E-mailadres *
  Voornaam *
  Achternaam
  Coronavirus

  In verband met het Coronavirus zijn op dit moment al onze activiteiten onder voorbehoud. Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates!