Tijdens de zomerperiode geven we daar een extra boost aan door een week lang, elke dag met ze op te trekken. Doe met ons mee! Kom in de zomer naar de Korrewegwijk in Groningen om samen met ons met deze jongeren optrekken, met ze te praten en Christus voor te leven. In de wetenschap dat het geen korte actie is, maar een week die past in een groot plaatje van een groeiende gemeenschap. Waardoor de kinderen en tieners die jij ontmoet op een natuurlijke manier verder kunnen groeien naar Jezus toe.

Voorbereiding

Je teamleiders helpen je om goed voorbereid aan de outreach te beginnen. Voor dat de outreach begint, kom je een aantal keer met je team bij elkaar. Daarnaast is er een verplicht voorbereidingsevent van vrijdagavond 26 tot zondag 28 juni 2020. Tijdens dit event ontmoet je alle teams die in de zomer van 2020 meedoen aan een outreach en word je geestelijk, fysiek en praktisch voorbereid.

Voorbereiding

Je teamleiders helpen je om goed voorbereid aan de outreach te beginnen. Voor dat de outreach begint, kom je een paar keer met je team bij elkaar. Daarnaast is er een verplicht voorbereidingsevent van vrijdagavond 26 tot zondag 28 juni 2020. Tijdens dit event ontmoet je alle teams die in de zomer van 2020 meedoen aan een outreach en word je geestelijk, fysiek en praktisch voorbereid.

Outreach naar Groningen

4 – 11 juli 2020

Prijs

 • €199,-
 • Naar aanmeldformulier »

  Deel deze outreach

  Deel via Whatsapp Deel op Facebook

  Hulp nodig?

  Kom je er niet uit, of heb je vragen?
  We helpen je graag verder. Stuur een e‑mail naar info@athletesinaction.nl

  Frank

  ‘In Oeganda zullen de mensen je verbazen en je ogen openen. Ze zijn zo onwijs dankbaar met dat wat ze hebben.’

  - Oud-deelnemer Frank, op outreach in Oeganda

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

  E-mailadres *
  Voornaam *
  Achternaam
  Coronavirus

  In verband met het Coronavirus zijn op dit moment al onze activiteiten onder voorbehoud. Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates!