De sportweek is van 12 t/m 18 juli aan de Vlierstraat in Enschede. Stadskerk De Verbinding is al verschillende jaren actief met een sportteam in deze wijk. De zomersportweek staat altijd bekend als een bijzondere en waardevolle tijd! Graag dagen we je uit om dit mooie avontuur met ons aan te gaan!

Voordat we op outreach gaan is er een knallende voorbereidingsconferentie. Een conferentie vol mooie trainingen, teambuilding, geloof, gezelligheid en sport & spel! Op deze manier kan je de week daarop samen als één team op het sportveld staan en ben je geestelijk, fysiek en praktisch toegerust! Tijdens dit event ontmoet je ook andere teams die op outreach gaan. De voorbereidingsconferentie is een samenwerking van Athletes in Action, Next Move en Youth for Christ en zal worden gehouden van woensdag 7 juli tot zaterdag 10 juli 2021 in Zwolle. Voor meer informatie over de voorbereidingsconferentie (de Schellerberg-Conferentie) en voor aanmelding hiervoor kun je terecht op deze website. <https://yfczwolle.events.idloom.com/>

We hopen dat het een levensveranderende en waardevolle tijd voor jou, het team en de mensen om je heen mag zijn. Word jij onderdeel van ons team?

Voorbereiding

Je teamleiders helpen je om goed voorbereid aan de outreach te beginnen. Voor dat de outreach begint, kom je een paar keer met je team bij elkaar. Daarnaast is er een verplicht voorbereidingsevent begin juli. Tijdens dit event ontmoet je alle teams die in de zomer van 2021 meedoen aan een outreach en word je geestelijk, fysiek en praktisch voorbereid.

Outreach naar Enschede Vlierstraat

7 – 18 juli 2021

Prijs

 • €199,-
 • Naar aanmeldformulier »

  Deel deze outreach

  Deel via Whatsapp Deel op Facebook

  Hulp nodig?

  Kom je er niet uit, of heb je vragen?
  We helpen je graag verder. Stuur een e‑mail naar info@athletesinaction.nl

  Erik

  ‘Hij liet me een nieuwe kant van Hemzelf zien en ik mocht in dat licht mijn eigen talenten en gaven ontwikkelen. En gelukkig blijft dit doorgaan!’

  - Erik Janssen, al meer dan 15 jaar betrokken bij AIA

  Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AIA. Deze verschijnt vier keer per jaar.

  E-mailadres *
  Voornaam *
  Achternaam
  Coronavirus

  In verband met het Coronavirus zijn op dit moment al onze activiteiten onder voorbehoud. Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste updates!