In de Zwolse wijk Dieze sporten Athletes in Action en Youth for Christ samen onder de naam Sonrise. Een begrip in Zwolle! Door het structurele contact met de jongeren en de jaarlijkse commitment, zien de jongeren al weken van te voren uit naar de sportweek. Velen hebben zin in het sporten én van een aantal hoor je zelfs al dat ze zin hebben om over Jezus te horen! Ze kijken er naar uit om met de sporters ook samen te bidden, te lezen en over hun vragen te praten. Zin om Gods liefde te ervaren.

Voor veel van hen staat de sportweek in schril contrast met de dagelijkse realiteit. Ze komen vaak uit gezinnen waar niet wordt geloofd, ouders Jezus onzin vinden en kinderen de ruimte of steun niet krijgen om met het geloof bezig te zijn.

We geloven dat God elk van deze jongeren én hun gezinnen op het oog heeft en niets liever wil dan dat zij Hem leren kennen. Daarom staan we er ook dit jaar weer. Doe met ons mee!

Voor de sportweek is er een 3-daagse trainingsconferentie in Heino van 10 juli (19:00) – 13 juli. Meer info daarover ontvang je na aanmelding.

Reserveringspagina

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden geplaatst voor dit evenement.