Sportweek Groningen – Korrewegwijk

Registreer
Sportweken & Outreaches Nederland 10/07
 

Elke week komen tientallen kinderen en jongeren naar de AIA community van het Pand in Groningen. Er loopt veel sporttalent rond dat er echt naar uit ziet om weer een middag of avond flink aan de bak te gaan met hun sportskills. Ze genieten er van en we helpen ze beter worden. We krijgen daarbij ook vol op de kans om met ze te praten over het leven en wat ze bezighoudt. En regelmatig mogen we vertellen over God en Jezus en over zijn liefde voor hen.

Tijdens de zomerperiode geven we daar een extra boost aan door een week lang, elke dag met ze op te trekken. Doe met ons mee! Kom deze zomer naar de Korrewegwijk in Groningen om samen met ons met deze jongeren optrekken, met ze te praten en Christus voor te leven. In de wetenschap dat het geen korte actie is, maar een week die past in een groot plaatje van een groeiende gemeenschap. Waardoor de kinderen en tieners die jij ontmoet op een natuurlijke manier verder kunnen groeien naar Jezus toe.

SPORTWEEK INCLUSIEF VOORBEREIDINGSCONFERENTIE

Voorafgaand aan deze sportweek is de voorbereidingsconferentie. Vanuit de conferentie ga je in een keer door.

KOSTEN en data

– €230,00
– Conferentie: 10-13 juli (middag)
– Sportweek: 22 – 29 juli

 

Reserveringspagina

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden geplaatst voor dit evenement.

 
 
Van een jongere

Stel je woont in een achterstandswijk. Nog nooit ben je verder dan Rotterdam geweest, nog nooit ben je op vakantie geweest. Ook dit jaar zit het er niet in. Dan krijg je toch zin in iets dat op vakantie lijkt?

Je kent Het Pand al, want iedere week is er een mooie sport avond voor tieners en een sport middag voor de basisschool leerlingen. En op zondag is er een lunch met een viering met als derde helft playstation-fifa of lekker een potje voetbal. Zo kennen wij elkaar. Gelukkig is er dan ook dit jaar weer die heerlijke start van de vakantie! Lekker buiten leven, leuke mensen die echt geïnteresseerd in mij zijn. In de pauze kijk ik naar hun toneelstuk of Bijbelverhaal, we kletsen er nog even over na.

Al jaren doe ik dit en zonder het zelf te ontdekken weet ik steeds meer over Jezus en de verhalen uit de Bijbel. En ook al ben ik moslim, toch durf ik het aan om mee te doen met de Sport-Alpha die Het Pand aanbied. Gelukkig ben ik niet alleen want al snel zitten we met een groep van 10 jongens zo bij elkaar.

SPORTWEEK INCLUSIEF VOORBEREIDINGSCONFERENTIE

Voorafgaand aan deze sportweek is de voorbereidingsconferentie in Driebergen bij Youth for Christ. Vanuit de conferentie ga je in een keer door.

LOCATIE CONFERENTIE

Youth for Christ,
Hoofdstraat 260, 3972 LL Driebergen-Rijsenburg

KOSTEN

€230,00

DATA

Conferentie: 18 juli (19:30)
– 21 juli (middag)
Sportweek: 22 – 29 juli

Aanmelden voor de voorbereidingsconferentie kan tot 16 juli

×
25/04
Outreach Barcelona – Voetbal

3 Sportweken & Outreaches
18/07
Libanon 2020

5 Sportweken & Outreaches
18/07
Outreach Israel – multisports

0 Sportweken & Outreaches
18/07
Outreach Oeganda multisports

4 Sportweken & Outreaches