MEIOUTREACH ROTTERDAM

AIA en de Europoort gemeente organiseren een toffe outreach voor en door jongeren in Rotterdam. Wil jij je passie voor kinderen en jongeren en je passie voor Jezus combineren in een week vol sportieve en creatieve activiteiten en bijzondere ontmoetingen? Vind jij andere culturen interessant en ben je niet bang voor een uitdaging? Doe dan mee aan deze outreachdag.

DE OUTREACH

Al jaren werkt AIA in de wijk Delfshaven in Rotterdam met kinderen en jongeren van allerlei verschillende afkomsten en achtergronden. In deze wijk is minder dan 5% christen en heeft 70% van de mensen geen of weinig toekomstkansen.

We willen niet alleen tijdens ‘reguliere’ clubtijden investeren in de jongeren, maar ook buiten die tijden aanwezig zijn in het leven van de jongeren. Een van de manieren waarop we dat doen is tijdens de meioutreach, waarbij we een dag aanwezig zijn in de wijk en allerlei toffe dingen organiseren voor niet-volwassen bewoners van de wijk. Doelen van deze outreach zijn nieuwe contacten leggen en oude contacten verdiepen, en in woorden en houding Gods liefde uitstralen.

JIJ TIJDENS DE OUTREACH

Jij bent een essentieel onderdeel van het outreachteam! Zonder jou kunnen we niet alle activiteiten uitvoeren en zorgen dat de kinderen jongeren de individuele aandacht krijgen die ze zo nodig hebben en verdienen. Alleen al door er te zijn en mee te doen help je ons om God aan de kinderen en jongeren te laten zien. Iedere dag hebben we verschillende activiteiten op pleintjes en soms in gebouwen. Je komt op plekken waar veel niet-christelijke mensen zijn en waar sommige christenen helemaal niet heen willen. Dit is de plek waar jij een hele wijk kunt laten zien hoe Jezus hun leven kan veranderen.

Deze outreach is voor jou zelf zowel op geestelijk als op persoonlijk gebied een bijzonder avontuur! Je leert over je geloof te spreken en van God te getuigen op pleintjes en velden. Je ontdekt hoe je houding als christen verschil maakt in de contacten die je met mensen legt. Hier zal je ook de vruchten van plukken in je leven na de outreach, zowel op school als op werk als in de kerk. Grijp dus deze kans en maak ons team compleet!

Reserveringspagina

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden geplaatst voor dit evenement.