Outreach Rwanda

Registreer
Sportweken & Outreaches Afrika 19/07 11
 

Voor velen van ons staat Rwanda bekend als het Afrikaanse land met een enorm roerige geschiedenis. Maar er is ook zoveel hoop! We trekken er op uit om, samen met een Rwandees echtpaar, aan de slag te gaan om die hoop te zien groeien. De familie Gatete leidt een jonge organisatie die sport beschikbaar maakt voor de armste kinderen en jongeren. Binnen deze projecten werken ze niet alleen aan hun sportskills, maar leren ze ook wat het betekent om Jezus te volgen. Dompel jezelf onder in de Afrikaanse cultuur en gebruik je talent en liefde voor sport en God om voor deze mensen van grote betekenis te zijn!

Reserveringspagina

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden geplaatst voor dit evenement.

 
 
Van de teamleiders

Komende zomer vliegen naar Rwanda. Wij hebben er enorm veel zin in en we dagen jou uit om samen met ons dit avontuur aan te gaan.
Het is voor het eerst in lange tijd dat we naar Rwanda gaan met Athletes in Action en één ding is zeker; het wordt een prachtige ervaring!

Wat gaan we doen:

George en Jemima Gatete hebben een organisatie opgezet in Rwanda die ervoor zorgt dat de armste bevolking de mogelijkheid krijgt om te sporten. Door de band die daarmee ontstaat laten ze zien hoe het is om Jezus te volgen. Wij kunnen een goede bijdrage leveren aan de organisatie van George en Jemima. Hoe we dat gaan doen:

  • We gaan helpen bij het leggen van nieuwe contacten. Samen zullen we plekken bezoeken waar zij hun werk uitvoeren. Wij laten zien hoe enthousiast we zijn over ons geloof, hiermee zullen we zeker weten heel veel mensen bereiken.
  • Samen, als team, doen we mee aan sportcompetities. Hier komen veel mensen samen, dat is dus een prachtige plek om nieuwe contacten te leggen.
  • We geven dans- en toneelworkshops. Doormiddel van dans en toneel kan je het evangelie overbrengen, zélfs als je geen woorden gebruikt.
  • We zullen plekken bezoeken waar hoop ver weg lijkt te zijn. Op deze plekken willen wij, alleen al door sportend aanwezig te zijn, toch een stuk hoop brengen. Samen met deze mensen proberen we hoop te brengen, want wat is er mooier dan geloven in een God die jou ziet, jou hoort en bij jou wil zijn.

Dus; trek je sportkleren aan en ga met ons de Rwandese sportvelden op om hoop te brengen aan deze mensen!
Meld je aan voor team Rwanda!

De Teamleiders
Allard Komdeur
Annemarijn Boekema

×
10/07
Dansoutreach Barcelona

0 Sportweken & Outreaches
10/07
Outreach Libanon 2019

5 Sportweken & Outreaches
10/07
Outreach Moldavie – multisports

0 Sportweken & Outreaches
10/07
Outreach Oeganda multisports

4 Sportweken & Outreaches
10/07
sportweek Enschede – Acaciaplantsoen

6 Sportweken & Outreaches
10/07
Sportweek Groningen – Korrewegwijk

3 Sportweken & Outreaches
10/07
Sportweek Hasselt – Prinsenstraat

4 Sportweken & Outreaches
10/07
Sportweek Hoorn

0 Sportweken & Outreaches
10/07
Sportweek Tholen

6 Sportweken & Outreaches
10/07
Sportweek Zwolle – Dieze

17 Sportweken & Outreaches
22/07
Sportkampen 2019 Tieners

Sportkampen
25/04
Outreach Barcelona – Voetbal

3 Sportweken & Outreaches
18/07
Outreach Israel – multisports

0 Sportweken & Outreaches