In de zomer van 2020 organiseert AIA een geweldige outreach in Oeganda. Wil jij je passie voor sport en je passie voor Jezus  combineren in een outreach vol sportieve uitdaging, praktische hulp en bijzondere ontmoetingen? En wil jij zowel fysiek als geestelijk je grenzen verleggen? Ga dan mee in deze outreaches vol variatie.

Jij in Oeganda

De outreach in Oeganda staat in het teken van het dienen van Life For All (LFA) en hun sportministry in Bweyale. Tijdens de outreach is er ruimte ook verschillende sporten te doen om relaties te bouwen met de kinderen, tieners en jongeren in Bweyale. Daarnaast zal je samen met het team van LFA op 2 momenten training geven aan jonge christenen tijdens de LFA -Uganda conferentie in Kampala en Bweyale.

Praktische hulp

Tijdens de outreach ga je niet alleen sporten, maar ook hele praktisch het leven van mensen in Bweyale verbeteren. Je zult met jouw team duurzame waterfilter zakken brengen en de mensen uitleggen hoe ze die moeten gaan gebruiken. Het water in Bweyale is erg vies en de mensen kunnen het zich niet veroorloven om waterflessen te kopen, Hierdoor worden veel mensen ziek en komen soms zelfs te overlijden.

Ga mee op avontuur!

Wanneer jij houdt van een bijzonder avontuur in een nieuwe cultuur dan is dit een outreach voor jou. De outreach zal niet alleen jouw leven beïnvloeden maar ook impact hebben op de mensen die jij gaat ontmoeten. Wil jij het avontuur aangaan en Jezus liefde delen in Oeganda? Meld je dan snel aan!

Aanmelden

Hieronder vind je het aanmeldformulier. Om je aan te melden heb je een account nodig zodat je kunt inloggen. Vul alle gegevens goed in. Na ontvangst van je aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Voorbereiding

Om je goed voorbereid op pad te sturen zullen de teamleiders contact met je opnemen en je helpen in de voorbereiding. Daarnaast is er een verplicht voorbereidingsevent van vrijdagavond 26 juni tot zondag 28 juni 2020. Tijdens dit event ontmoet je alle teams die in de zomer van 2020 meedoen aan een outreach en word je geestelijk, fysiek en praktisch voorbereid. Je ontvangt na je aanmelding meer info over dit event. Noteer de datum vast in je agenda!

Prijs

De prijs van deze outreach is, door de stijgende ticketprijzen gedurende het jaar, afhankelijk van je aanmeldmoment. Hoe eerder jij je aanmeldt, hoe groter je voordeel:
– vóór 1 januari 2020: €1695,-
– vóór  1 maart 2020: €1795,-
– vóór  1 mei 2020: €1895,-

Reserveringspagina

Je moet je aanmelden om te kunnen reserveren.