AIA organiseert ook in 2020 een geweldige voetbaloutreach in één van de voetbalbolwerken van Europa: Barcelona! Wil jij je passie voor voetbal en je passie voor Jezus  combineren in een week vol sportieve uitdaging en bijzondere ontmoetingen? En wil jij zowel fysiek als geestelijk je grenzen verleggen? Ga  dan mee in deze levensveranderende outreach.

Voetballen in Barca

Elke dag voetballen er duizenden jongeren in de verschillende parken van Barcelona, in de hoop de nieuw Xavi, Iniesta of Messi te worden. Veel van die jongeren hebben een negatief beeld over de kerk en over God. Door de economische crisis is in Spanje de werkloosheid hoog en zoeken velen hun heil in alcohol en drugs. Toch blijft de passie voor voetbal staan.

De kerk Eglesia Torassa besloot dat ze hier wat mee moesten. Ze richtten een eigen voetbalcompetitie op onder de naam Ganar X Christo. In de competitie spelen inmiddels 10 voetbalteams. Hun doel is goed voetbal spelen en in woorden en houding Gods liefde uitstralen.

Jij in Barca

Met het AIA voetbalteam kun jij een belangrijke bijdrage leveren aan het werk van Eglesia Torassa en jongeren goddelijke hoop en liefde kunnen geven! Als team zetten we ons voetbaltalent in voor het koninkrijk van God om een verschil te maken in het leven van jonge Spanjaarden. Iedere dag spelen we wedstrijden tegen verschillende teams in sporthallen en op pleintjes. Je komt op plekken waar veel niet-christelijke voetballers zijn. Dit is de plek waar jij andere voetballers kunt laten zien hoe Jezus hun leven kan veranderen.

Deze outreach is voor jou zowel op geestelijk als sportief gebied een levensveranderend avontuur! Je leert over je geloof te spreken en van God te getuigen op het voetbalveld. Je ontdekt hoe je houding als christen verschil maakt op het veld, in je spel en in de contacten daarbuiten. Hier zul je ook de vruchten van plukken in je spel bij je eigen club. Grijp dus deze kans en meld je aan.

Aanmelden

Hieronder vind je het aanmeldformulier. Om je aan te melden heb je een account nodig zodat je kunt inloggen. Vul alle gegevens goed in. Na ontvangst van je aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Reserveringspagina

Je moet je aanmelden om te kunnen reserveren.