Light4Nations (L4N) en Athletes in Action (AIA) gaan in de zomer van 2020 samenwerken! Wij organiseren een prachtige conferentie met outreaches n.a.v. de opdracht die de Bijbel ons laat lezen in Romeinen 10:14-17

Kies de outreach die bij jou past!

We hebben een groot aanbod outreaches voor 2020. Kijk hieronder welke outreach past bij jou en meld je snel aan!

Bethlehem – Evangelisatie en sport team

In Bethlehem ga je de ministry van Palestijnse christenen helpen. Carlos en Jane zijn Palestijnen en hebben veel relaties onder de moslims. Zij zijn zeer gewaardeerde partners van L4N en werken al vele jaren met hen samen. Hun ministry is vooral gericht op het persoonlijk ontmoeten van mensen in Bethlehem. Deze outreach is daarom vooral geschikt voor jou wanneer je ervaring hebt met evangelisatie en er van houdt om met anderen in gesprek te zijn. Daarnaast trek je op met de jeugd van de locale gemeente en organiseer je voor hen sportactiviteiten en/of een outdoor survival kamp.

Jeruzalem – Praktisch en bouw team
In samenwerking met Revive Israël gaan in Jeruzalem de handen uit de mouwen steken! Deze outreach staat vooral in het teken van praktisch dienen door te bouwen, schilderen en andere klussen. Zij zijn bezig met het bouwen van een hulpcentrum en kunnen hier wel veel hulp gebruiken. Vanuit dit hulpcentrum willen zij de inwoners van Jeruzalem helpen en Jezus’ liefde in woord en daad delen. Jij kunt hen helpen hun visie werkelijkheid te maken door hun te dienen met timmeren, metselen, verven of behangen.

Nazareth – Coffee ministry team
Met Sammer Boutros, directeur van Life Agape, gaan we op een zogenaamde ‘coffee ministry’. Wij brengen bezoeken aan kleine (nieuwe) Palestijnse dorpjes in de omgeving van Nazareth met huisbezoek om daar koffie te drinken met de lokale bevolking en daar Jezus’ liefde te laten zien en mogelijk het evangelie te delen. Deze outreach bestaat voornamelijk uit relatie.

Nazareth- Voetbalteam
In Nazareth woont een Nederlands echtpaar dat is uitgezonden vanuit VBG Bethel Drachten: Hendrik Sjoerd en Janke van Dijk. Zij werken voor om in Israël en hebben goede relaties met L4N. De outreach in hier is voor jou geschikt als je een fanatieke voetballer/voetbalster bent. Je zult tijdens de outreach vooral wedstrijden spelen en trainingen geven aan tieners en jongeren uit Nazareth.

Haifa – Mixed sport team
Met je team ben je te gast bij de HáCarmel Congregation, een Messiaanse gemeente, voor een zeer gevarieerde outreach. Deze gemeente heeft een eigen rehab centrum waar verslaafden geholpen worden. Het is een uniek centrum want hier worden zowel moslims als joden opgevangen. Deze gemeente doet veel praktisch werk in de stad via haar kleding- en voedsel bank. Tijdens de outreach zal je helpen bij de bestaande ministry activiteiten van HáCarmel. Daarnaast ga je met het team naar het strand van Haifa om daar via sport (beach ministry) in contact te komen met de inwoners van Haifa. En is er ook de mogelijkheid om zieken/ziekenhuis bezoeken te gaan doen.

Haifa – Praktisch team
Bij voldoende belangstelling kan er ook nog een team in Haifa ondergebracht worden bij ICEJ (International Christian Embassy Jerusalem). In het huis voor holocaust overlevenden zal je praktisch de handen uit de mouwen steken en vooral ook Jezus’ liefde delen onder de ouderen die hier wonen.

Wanneer jij houdt van een bijzonder avontuur in een nieuwe cultuur dan is dit een outreach voor jou. De outreach zal niet alleen jouw leven beïnvloeden maar ook impact hebben op de mensen die jij gaat ontmoeten. Wil jij het avontuur aangaan en Jezus liefde delen in Israel? Meld je dan snel aan!

Aanmelden

De aanmelding van deze outreaches gaan via de site van Light4Nations.

 Klik hier om naar het aANMELdformulier te gaan!