Heb jij zin om lekker te sporten en met de mensen uit de buurt te connecten ? Dan is Enschede de perfecte plaats om dit te doen.  Er zijn in een aantal wijken al een aantal jaar sport projecten en in die tijd zijn al vele mooie dingen gebeurt. Tijdens de week sport je op het veld met kinderen/jongeren uit de wijken en vertel je over je geloof op een leuke manier die de kinderen/jongeren aanspreekt. Tijdens de week slaap je bij een gastgezin. Deze mensen zorgen ervoor dat je een plek hebt om te slapen en lekker kunt uitrusten zodat je er een hele week tegen aan kan. Dit wil je niet missen!

De projectleider is enthousiast over de sportweek: “We willen als kerk een sociale rol vervullen in de wijk waar onze kerk staat. Door een sportteam van Athletes in Action doen we dit al meer dan 10 jaar en het werkt. Door sport kregen we contact. En we hebben veel jongeren bereikt en ook hun ouders. Naast onze 2-wekelijkse sportcommunity is de sportweek in de zomer altijd een hoogtepunt voor de bewoners en hun kinderen. Ook dit jaar willen we als Evangelische Gemeente Enschede van 15-19 juli weer een Sonrise week organiseren op het Acaciaplantsoen in Enschede. We hebben al 3 sportteamleden, we zoeken er nog meer. En ook nog 2 teamleiders. Heb je interesse, laat het ons weten. Nadere informatie bij Jaap van Tilburg 06-22246069 of jij.vantilburg@home.nl “

Voor de sportweek is er een 3-daagse trainingsconferentie in Heino van 10 juli (19:00) – 13 juli. Meer info daarover ontvang je na aanmelding.

Reserveringspagina

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden geplaatst voor dit evenement.