AIA organiseert ook in 2019 een geweldige dansoutreach in naar Barcelona! Wil jij je passie voor dans en je passie voor Jezus  combineren in een outreach vol sportieve uitdaging en bijzondere ontmoetingen? En wil jij zowel fysiek als geestelijk je grenzen verleggen? Ga  dan mee in deze levensveranderende outreach.

Dansen in Barca

Barcelona, de underground dans scene waarbij er oldskool op de straten worden gedanst. Bedenk maar eens: je bent aan het dansen en de kans om opgepakt te worden is groot, politie komt er aan en daar sta je dan binnen drie tellen van hiphop cyfher naar een salsa workshop als cover. Je begroet de blauwe vriendjes en zodra ze weg zijn… begint het freestylen weer! Plaatsen als de bekende metro halte Universitat of MACBA wordt al gauw omgetoverd naar een echte dans vloer.

Jij in Barca

Naast het dansen op de straat ga je mee doen aan lokaal georganiseerde battles waarbij je 1vs1 of 2vs2 gaat mee dansen in de Spaanse expiremental scene. Je gaat onder  andere met lokale christelijke dansers het evangelie verkondigen op de straten. Ben jij degene die dit aandurft, houdt van avonden vol dans en mensen het Licht van Jezus wil laten zien? Dan is deze uitdagende outreach iets voor jou! Meld je snel aan. Heb je nog vragen stuur dan een mailtje naar Rushil die kan je er alle over vertellen.

Aanmelden

Hieronder vind je het aanmeldformulier. Om je aan te melden heb je een account nodig zodat je kunt inloggen. Vul alle gegevens goed in. Na ontvangst van je aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Reserveringspagina

Er kunnen (nog) geen reserveringen worden geplaatst voor dit evenement.