AIA Voorjaarsevent 2018

Op 17 en 18 maart organiseert Athletes in Action het Voorjaarsevent. Dit is hét event voor elke jongeren die van sport en Jezus houdt! En ook het moment waarop AIA’ ers vanuit heel Nederland op één plek bij elkaar komen om elkaar te ontmoeten, nieuwe inspiratie te krijgen en van elkaar te horen welke impact het werk van AIA heeft op die talloze plekken waar we actief zijn.

Het is ook hét moment bij uitstek om kennis te maken met AIA en te zien waar jij mee kan doen.

PROGRAMMA

Om zoveel mogelijk jongeren de kans te geven dit event mee te maken starten we zaterdagavond 17 maart om 19:00 met het event. Dat betekent dat jij je als fanatieke sporter eerst nog kunt uitleven met je team  of club op het sportveld voordat je naar Houten komt.

Op 17 maart kun jij vanaf 18:00 je polsbandje ophalen en om 19:00 start het event. Wanneer je alleen de zondag kunt komen, ben je ook van harte welkom. Uiteraard maakt een sporttoernooi onderdeel uit van het programma. Daarvoor kun jij je met je team of individueel inschrijven. Kijk hieronder voor het programma.

Overzicht PROGRAMMA

Zaterdag – 18:00 inschrijving geopend // 19:00 start event // worship // spreker // workshops en chillen

Zondag – 9:00 inschrijving geopend // 10:00 dienst met Hanne de Vries // sportworkshops dance & kickbox met Joop Gottmers en Marcel van Iterson // getuigenissen // sporttoernooi // dancebattle // 19:00 afsluitende dienst met Hanne de Vries // 21:00 einde event

Willen je ouders ook even komen kijken, dan mag dat natuurlijk. Ze zijn van harte welkom om mee te genieten van het toernooi en de diensten op 18 maart.

Kosten

Het event zelf is helemaal gratis. Wil je blijven slapen dan kunnen we een slaapplek voor je regelen. Dat kost dan maximaal 40 euro inclusief een heerlijk ontbijt. Geef bij aanmelding aan of je daarvan gebruik wilt maken, dan zorgen wij dat je op de hoogte wordt gehouden over de kosten en mogelijkheden.

We hopen je te zien op 17&18 maart!