AIA Voorjaarsevent 2018 – Houten

Op 17 en 18 maart organiseert Athletes in Action op het sportpark de Kruisboog in Houten het Voorjaarsevent. Dit is hét event voor elke jongeren die van sport en Jezus houdt! En ook het moment waarop AIA’ ers vanuit heel Nederland op één plek bij elkaar komen om elkaar te ontmoeten, nieuwe inspiratie te krijgen en van elkaar te horen welke impact het werk van AIA heeft op die talloze plekken waar we actief zijn.

Het is ook hét moment bij uitstek om kennis te maken met AIA en te zien waar jij mee kan doen.

PROGRAMMA

Om zoveel mogelijk jongeren de kans te geven dit event mee te maken starten we zaterdagavond 17 maart om 19:00 met het event in het Kruispunt in Houten. Dat betekent dat jij je als fanatieke sporter eerst nog kunt uitleven met je team  of club op het sportveld voordat je naar Houten komt.

Op 17 maart kun jij vanaf 18:00 je polsbandje ophalen en om 19:00 start het event. Wanneer je alleen de zondag kunt komen, ben je ook van harte welkom. Dan starten we om 10:00 in De Molenwiek. Uiteraard maakt een sporttoernooi onderdeel uit van het programma. Daarvoor kun jij je met je team of individueel inschrijven. Kijk hieronder voor het programma.

Overzicht PROGRAMMA

Zaterdag – locatie Het Kruispunt, Het Spoor 51, 3994 AC Houten
18:00 inschrijving geopend // 19:00 start event // worship // spreker // workshops en chillen

Zondag overdag – De Molenwiek, Papiermolen 3, 3994 XX Houten
9:00 inschrijving geopend // 10:00 dienst met Hanne de Vries // danceworkshops  met Patrick Karijowidjojo, Marilva Vismale, Behroz Akbari, Sigourney Alvares // kickboksen met Joop Gottmers en Marcel van Iterson // getuigenissen // sporttoernooi voetbal 7×7, basketbal en volleybal // dancebattle //

Zondagavond – NGK De Lichtboog,  Kruisboog 22, 3994 AE Houten
19:00 afsluitende dienst met Hanne de Vries  en Eyong Tarkang Enoh // 21:00 einde event

Willen je ouders ook even komen kijken, dan mag dat natuurlijk. Ze zijn van harte welkom om mee te genieten van het toernooi en de diensten op 18 maart.

Kosten

Het event zelf is helemaal gratis. Je dient zelf voor je lunchpakket te zorgen voor tussen de middag. Voor het avondeten zijn er van 14:00 -19:00 snacks en broodjes te verkrijgen in de kantine op sportpark de Kruisboog. Wil je blijven slapen dan kunnen we een slaapplek voor je regelen. Geef bij aanmelding aan of je daarvan gebruik wilt maken. Op zondag wordt er een collecte gehouden voor het werk van Athletes in Action.

We hopen je te zien op 17&18 maart op sportpark de Kruisboog in Houten!