Perserverance – Sportweek Oosterlicht

Het blije gegil van de kinderen.
De geur van de passie en zwetende stinksokken.
De ouders die een gesprekje maken en vrolijk staan toe te kijken.
het gevoel dat je goed bent zoals je bent.
De sportweek van Oosterlicht!

Stel je even voor je bent nieuw, je loopt langzaam het plein op en kijkt om je heen, je snuift de geur een keer goed op. Er komen mensen op je af die zeggen met een grote glimlach: ”hé super gaaf dat je hier bent ”. Ze geven je een high five en ze beginnen een gesprekje Over wie je bent, wat je een leuke sport vindt en stellen je gerust dat het niet uitmaakt of je hier nu voor de eerste keer bent of al 3 jaar lang komt. God houdt van je en wij ook!

Heerlijk toch?

Ik voelde me net zo, toen ik de eerste keer naar Oosterlicht ging.
Toen ze tegen mij begonnen te praten en ik mijn eerste gesprekje had voelde ik me al gelijk op mijn gemak. En al helemaal toen ik een hele week met de lieve mensen opgescheept mocht zitten. Een hele week? Ja de Oosterlicht Sportweek is een hele week waar je kan Dansen, Volleyballen, Free-runnen, Basketballen en Voetballen. Daarnaast wordt er in groepjes verteld over het geloof.

“Hij heeft ons met als Zijn liefde lief”

Het was voor mij echt weer een top-week, ik heb heel veel van God’s liefde mogen ervaren vooral dat op de laatste dag de meiden van dansen mij gingen knuffelen. Dat jij, je leest het goed jij(!), zo’n mooi mens bent die God heeft gemaakt. Je hebt het misschien niet elke dag door maar Hij is er echt voor ons en heeft ons met al Zijn liefde lief. Eérst was dit moeilijk voor mij om dit te begrijpen en te geloven, maar door die week heen heb ik dit super dichtbij mogen ervaren en geleerd dat het echt zo is.

God’s zegen
Perseverance