Erik Janssen – AIA jubileum en more to come

12-14 november 2004 was ik voor het eerst bij een AiA-conferentie aanwezig. Ze hadden muzikanten nodig bij een conferentie en dus toog ik dat weekend naar Helvoirt. In mijn notitieschrift schreef ik onderstaande over dat weekend. Wat vond ik het tof!

16487501_809352539216236_8298947515953664732_o

Inmiddels zijn we komend voorjaar 12,5 jaar verder. In die 12,5 jaar heb ik superveel bijzondere dingen mogen doen:

  • in de conferentieband spelen
  • aanbidding leiden in binnen- en buitenland
  • een project leiden naar Tsjechië
  • Sportkampen (volgens mij komt ronde 11 er deze zomer aan!)
  • Oegandaproject in 2016 en ook deze zomer weer!

Dit alles vergezeld van een immense groep mensen die ik heb leren kennen. Wat zijn het er veel! En wat heb ik bovenal veel van God mogen leren! Hij liet me een nieuwe kant van Hemzelf zien en ik mocht in dat licht mijn eigen talenten en gaven ontwikkelen. En gelukkig blijft dit doorgaan!

“En wat heb ik bovenal veel van God mogen leren!”

Ik begon in het weekend dat Henk afscheid nam als directeur en heb de organisatie zien uitgroeien tot een dynamische beweging van bevlogen christenen. Theo, Rik en Wouter: ze hebben allemaal een bijzondere koers met AiA gevaren.

En al die sportkamptieners. Ongelooflijk wat is dat bijzonder! Ik weet nog dat ik voorafgaand aan mijn eerste sportkamp dacht: ARGH! Ik weet helemaal niet hoe een tiener in elkaar zit en ze vinden mij vast heel erg stom! Maar wat een liefde en passie heb ik mogen ontdekken in al die unieke levens!

Vandaag kreeg ik bij thuiskomst een pakketje in handen van de AiA-staff, als bedankje voor mijn inzet. Ik kan alleen maar uit de grond van mijn hart zeggen: bedankt voor jullie liefde en betrokkenheid, jullie bevlogenheid en jullie passie voor onze Vader! Zonder AiA had Nederland er anders uitgezien en ik ben trots en dankbaar dat ik iets heb mogen bijdragen aan al die mooie dingen!

Wat mij betreft eindigt het hier nog niet. Er is nog teveel te doen.

Voor de Koning…Amen!!