Sportweken

Tijdens een AIA Sportweek ga je de trap- en sportvelden op om met kinderen en jongeren te sporten uit de wijk waar je bent. Je sport met iedereen die komt, je deelt het evangelie in woord en daad, onder meer met door drama en getuigenissen, en je laat in alles de liefde van Jezus zien. Dit alles doe je in samenwerking met een lokale kerk.

SPORT EN GELOOF

Tijdens de sportweek geef je met je team sporttraining in diverse sporten en speelt of organiseert wedstrijden. Door deze activiteiten bouw je aan een relatie met de kinderen en tieners. Je raakt in gesprek met elkaar en deelt over je leven (met God) en zij delen iets over hun leven. Voor heel veel jongeren is het al bijzonder dat jij daar voor ze bent, met ze sport, de tijd neemt en interesse in hun leven hebt. Dit is voor hen maar ook voor jou een levensveranderend avontuur!

Uiteraard wordt je goed voorbereidt op deze week en gedurende de week leer je veel, groei je als persoon en ontdek je meer van God.

Uiteindelijk is het onmogelijk een sportweek samen te vatten in een paar zinnen. Je moet het vooral meemaken!

 

sportweken in Nederland

De sportweken worden gehouden in verschillende plaatsen in Nederland. Sommige kerken doen het al jaren, andere zullen in 2018 voor het eerst hun wijk in gaan. Wil je al eerste op de hoogte zijn van de nieuwe locaties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

×
25/04
Outreach Barcelona – Voetbal

0 Sportweken & Outreaches
05/07
Cycling Tour – Zomer

0 Sportweken & Outreaches
10/07
Outreach Israel – Israel en de Palestijnse gebieden

Sportweken & Outreaches
18/07
Libanon 2020

5 Sportweken & Outreaches
18/07
Outreach Israel – multisports

0 Sportweken & Outreaches
18/07
Outreach Oeganda multisports

4 Sportweken & Outreaches