Outreach Oeganda – multisports

In de zomer van 2019 organiseert AIA een geweldige outreach in Oeganda. Wil jij je passie voor sport en je passie voor Jezus combineren in een outreach vol sportieve uitdaging, praktische hulp en bijzondere ontmoetingen? En wil jij zowel fysiek als geestelijk je grenzen verleggen? Ga dan mee in deze outreaches vol variatie.

Jij in Oeganda

De outreach in Oeganda staat in het teken van het dienen van Life For All (LFA) en hun sportministry in Bweyale. Tijdens de outreach is er ruimte om verschillende sporten te doen om relaties te bouwen met de kinderen, tieners en jongeren in Bweyale. Daarnaast zal je samen met het team van LFA op 2 momenten training geven aan jonge christenen tijdens de LFA -Uganda conferentie in Kampala en Bweyale.

Praktische hulp

Tijdens de outreach ga je niet alleen sporten, maar ook heel praktisch het leven van mensen in Bweyale verbeteren. Je zult met jouw team duurzame waterfilter zakken brengen en de mensen uitleggen hoe ze die moeten gaan gebruiken. Het water in Bweyale is erg vies en de mensen kunnen het zich niet veroorloven om waterflessen te kopen, Hierdoor worden veel mensen ziek en komen sommigen  zelfs te overlijden.

Ga mee op avontuur!

Wanneer jij houdt van een bijzonder avontuur in een nieuwe cultuur dan is dit een outreach voor jou. De outreach zal niet alleen jouw leven beïnvloeden maar ook impact hebben op de mensen die jij gaat ontmoeten. Wil jij het avontuur aangaan en Jezus liefde delen in Oeganda? Meld je dan snel aan!