Outreach Moldavië – multi sports

AIA organiseert in de zomer van 2019 een bijzondere outreach naar Moldavië. Wil jij je passie voor sport en je passie voor Jezus  combineren in een outreach vol sportieve uitdaging, variatie en bijzondere ontmoetingen? En wil jij zowel fysiek als geestelijk je grenzen verleggen? Ga  dan mee met deze outreach.

Outreach naar Moldavië

Moldavië is het armste land van Europa en de voorzieningen in dit land zijn heel anders dan je gewend bent in Nederland. In de hoofdstad Chisinau kun je nog een MacDonalds vinden maar zodra je uit de hoofdstad gaat veranderen de wegen van asfalt naar zand en de wc’s zijn gaten in de grond. Water wordt uit flesjes gedronken en wanneer de zon ondergaat is er geen licht.

De Nederlanders Herman en Wendy investeren in sport ministry projecten bij El Sadai in Cimislia. Hier helpen zij Nikolaai en zijn vrouw met de sportkampen die zij 20 jaar geleden hebben opgezet . Ooit begonnen deze kampen met minder dan één euro budget en 25 tieners om hen te vertellen over Jezus. Nu komen er per weekmeer dan 100 tieners en jongeren die zij via sport mogen vertellen voer Jezus.

Jij in Moldavië

Met het AIA team kun jij een belangrijke bijdrage leveren aan het werk van deze ministry in Moldavië. De eerste week ben je actief betrokken bij één van de kampen en in de tweede week ga je de stad en wijk in om via sport het evangelie te delen.

Voor deze outreach zijn we op zoek naar mensen die niet alleen van sport en Jezus houden, maar ook affiniteit hebben met discipelschap. Dus vind jij het belangrijk om een jongere generatie te helpen in het volgen van Jezus en zie je het zitten om dit te doen in het mooie, kom dan met ons meebouwen!

Ga mee op avontuur!

Wanneer jij houdt van een bijzonder avontuur in een nieuwe cultuur dan is dit een outreach voor jou. De outreach zal niet alleen jouw leven beïnvloeden maar ook impact hebben op de mensen die jij gaat ontmoeten. Wil jij het avontuur aangaan en Jezus liefde delen in Moldavië? Meld je dan snel aan!